Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Klaus Iohannis: Nu am ajuns la o concluzie astazi privind preluarea functiei de vicepremier si a celei de ministru de Interne. Ar fi un lucru interesant sa fiu vicepremier cu atributii pe Finante

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Nu am ajuns la o concluzie astazi privind preluarea functiei de vicepremier si a celei de ministru de Interne. Ar fi un lucru interesant sa fiu vicepremier cu atributii pe Finante

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat ca in sedinta USL de luni nu s-a ajuns la o concluzie privind preluarea de catre primarul de Sibiu a functiilor de vicepremier si ministru de Interne, principalul motiv fiind faptul ca acest lucru ar presupune modificarea actualei structuri a Guvernului, care se poate face doar in Parlament. In acest context, s-a decis ca USL sa se intalneasca din nou marti si partidele membre sa prezinte propunerile care le au pentru modificarea structurii Guvernului. continuă pe Hotnews

Anomalii legate de nominalizarea lui Klaus Iohannis la functia de ministru de Interne si de vicepremier

Oare Crin Antonescu a luat in calcul anomaliile numirii lui Klaus Iohannis in Guvern? Daca ne gandim la cateva aspecte s-ar putea sa nu ne surprinda foarte tare de ce nu s-a ajuns inca la un acord in USL. Citeste mai multe aici!.

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii (VIDEO)

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

Esec la negocierile din cadrul USL. Klaus Iohannis refuza sa renunte la Primaria Sibiului

30 - Sedinta USL de la Vila Lac 1 s-a incheiat fara a se ajunge la un acord. Surse din interiorul Uniunii au afirmat ca Klaus Iohannis refuza sa demisioneze de la Primaria din Sibiu. Klaus Iohannis.

Crin Antonescu: Cu privire la disputa primar-ministru, nimeni nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului. E limpede, prin decizia de ieri Klaus Iohannis a facut aceasta optiune

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, propunerea liberalilor pentru portofoliul Internelor, va clarifica lucrurile insa este limpede ca prin decizia de a accepta solicitarea partidului, dl Iohannis a facut aceasta optiune. Liderul PNL a subliniat ca, in ceea ce priveste disputa primar - ministru, nimeni, nici PNL si nici Klaus Iohannis, nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului Romaniei. Nimeni nu isi pune in cap nici sa ocoloeasca legea, nici sa o incalce, nici sa o schimbe.

Subiectele zilei: Un bacsis de 3.200 de lei il poate impiedica pe Klaus Iohannis sa stea la masa Guvernului; Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB; Fenechiu, cercetat pentru ca cerea taxa de protectie VIP-urilor

Jocurile de culise din USL: miza numirii lui Iohannis la Interne. Propunerea PNL pentru Ministerul de Interne, dar si pentru postul de vicepremier a fost una surprinzatoare, in contextul in care Klaus Iohannis, cel ofertat, a precizat in. Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB. Regia care asigura transportul suprateran in Capitala este in colaps financiar. Saptamana viitoare se va infi inta o comisie de ancheta. Reprezentantii Primariei Capitalei au.

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Klaus Iohannis, un viitor ministru de Interne cercetat de DNA si in procese cu ANI.

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru postul de ministru de Interne, a fost in centrul mai multor scandaluri. Cea mai veche acuzatie dateaza de pe vremea cand acesta ocupa functia de inspector scolar, presa aratand ca Iohannis ar fi fost implicat in trafic de copii. Astfel, actualul primar al Sibiului ar fi intermediat, pentru cetateni americani si canadieni, mai multe adoptii de copii din judetul Sibiu, despre care nu se mai stie nimic. Un alt scandal in care a aparut numele lui Iohannis este .

Victor Ponta, la Romania TV: Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca liberalul Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica, precizand ca nu a semnat inca demisiile ministrilor Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Eugen Nicolaescu deoarece sa lasi trei ministere fara ministru e o idee total gresita. Emisiunea este in desfasurare.

Ponta il pune vicepremier pe Klaus Iohannis, care se va ocupa de partea economica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca liberalul Klaus Iohannis se va ocupa, din postura de vicepremier, de partea economica. El a aratat ca aceasta solutie a fost discutata in USL si va fi batuta in cuie la o noua sedinta a Uniunii,.

Klaus Iohannis nu alege inca intre functia de primar si ministru, insa reafirma ca va fi vicepremier: Voi face toti pasii ceruti de lege

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat, luni, la finalul sedintei USL, ca nu a decis inca daca va fi ministru sau primar, precizand si ca se va reitera subiectul functiei de vicepremier in cadrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )