Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta il pune vicepremier pe Klaus Iohannis, care se va ocupa de partea economica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta il pune vicepremier pe Klaus Iohannis, care se va ocupa de partea economica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca liberalul Klaus Iohannis se va ocupa, din postura de vicepremier, de partea economica. El a aratat ca aceasta solutie a fost discutata in USL si va fi batuta in cuie la o noua sedinta a Uniunii,. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta il propune luni pe Klaus Iohannis la MAI. Functia de vicepremier va fi analizata rapid in USL

Premierul Victor Ponta a declarat luni pentru Mediafax ca il propune in cursul zilei pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, pentru ca la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara de stabilitate. Seful Executivului a precizat ca problema functiei de vicepremier urmeaza sa fie discutata rapid in USL.

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Victor Ponta, la Romania TV: Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca liberalul Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica, precizand ca nu a semnat inca demisiile ministrilor Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Eugen Nicolaescu deoarece sa lasi trei ministere fara ministru e o idee total gresita. Emisiunea este in desfasurare.

Premierul Ponta il va propune luni pe Klaus Iohannis la conducerea MAI

Propunerea lui Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne va avea loc luni, a anuntat premierul Victor Ponta, mentionand ca este necesar sa se creeze o stabilitate la aceasta institutie. De asemenea,.

Klaus Iohannis, despre criticile liderilor PSD: Cand o sa imi zica Ponta ca nu pot fi vicepremier o sa raspund

Klaus Iohannis a declarat, vineri, cu privire la criticile unor lideri PSD potrivit carora el nu trebuie sa fie si vicepremier, ca acestea sunt niste pareri exprimate probabil asa, la proaspat. Potrivit.

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Ponta il propune pe Klaus Iohannis la Ministerul de Interne. E nevoie de o situatie clara, de stabilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu am ajuns la o concluzie astazi privind preluarea functiei de vicepremier si a celei de ministru de Interne. Ar fi un lucru interesant sa fiu vicepremier cu atributii pe Finante

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat ca in sedinta USL de luni nu s-a ajuns la o concluzie privind preluarea de catre primarul de Sibiu a functiilor de vicepremier si ministru de Interne, principalul motiv fiind faptul ca acest lucru ar presupune modificarea actualei structuri a Guvernului, care se poate face doar in Parlament. In acest context, s-a decis ca USL sa se intalneasca din nou marti si partidele membre sa prezinte propunerile care le au pentru modificarea structurii Guvernului.

Klaus Iohannis nu alege inca intre functia de primar si ministru, insa reafirma ca va fi vicepremier: Voi face toti pasii ceruti de lege

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat, luni, la finalul sedintei USL, ca nu a decis inca daca va fi ministru sau primar, precizand si ca se va reitera subiectul functiei de vicepremier in cadrul.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )