Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Un pusti de 13 ani s-a inecat la Plaja Olt din Slatina

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un pusti de 13 ani s-a inecat la Plaja Olt din Slatina

Un pusti de nici 14 ani s-a inecat, luni dupa-amiaza, in piscina de la Plaja Olt din Slatina redeschisa publicului sambata 28 iunie, dupa un an in care a fost inchisa pentru modernizare. Din primele informatii, baiatul in cauza - originar din comuna Izvoarele, judetul Olt, se afla la plaja cu prietenii fara ca parintii sa stie de acest lucru. Ei au aflat despre tragedie abia dupa ce au fost sunati de catre autoritati. continuă pe Adevărul

Un pusti de 13 ani s-a inecat la Plaja Olt din Slatina

Un pusti de nici 14 ani s-a inecat, luni dupa-amiaza, in piscina de la Plaja Olt din Slatina redeschisa publicului sambata 28 iunie, dupa un an in care a fost inchisa pentru modernizare. Din primele informatii, baiatul in cauza - originar din comuna Izvoarele, judetul Olt, se afla la plaja cu prietenii fara ca parintii sa stie de acest lucru. Ei au aflat despre tragedie abia dupa ce au fost sunati de catre autoritati.

TRAGEDIE la Predeal. Un baiat de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din statiune

Un baiat de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din statiune. Copilul a mers sa inoate impreuna cu alti cinci prieteni. Cei mici erau insotiti de un adult, insa cateva clipe de neatentie au fost.

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

Un baiat in varsta de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Copilul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna cu alti cinci copii, ei fiind insotiti de un adult de 41 de ani, tatal a doi dintre minori.

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat

Un copil de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Baiatul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna .

Adolescenta de 13 ani isi acuza mama ca a muscat-o

O fata in varsta de 13 ani cu o muscatura pe mana stanga si cateva contuzii a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, iar minora sustine ca mama ei a agresat-o si la un moment dat a muscat-o in timpul unui conflict intrafamilial. Minora a primit tratament de specialitate si a ramas sub supraveghere medicala.

Salariile romanilor, cu 13 ani in urma polonezilor: Salariul nostru este acum cat era al lor in 2001

Salariile romanilor sunt cu 13 ani in urma polonezilor, spun analistii economici. Salariul mediu brut din Romania este astazi echivalentul castigului inregistrat in anul 2001 in Polonia, iar PIB-ul pe cap de.

Doi tineri acuzati de violarea unei minore de 13 ani vor face inchisoare

Judecatoria Petrosani a condamnat la inchisoare cu executare doi tineri, arestati preventiv in luna ianuarie dupa ce au abuzat sexual o minora de 13 ani.

Salariile romanilor sunt cu 13 ani in urma polonezilor. Noi castigam abia acum cat castigau ei in 2001

Castigul salarial mediu brut din Romania, sub 550 de euro, este astazi echivalentul castigului inregistrat in anul 2001 in Polonia, iar PIB-ul pe cap de locuitor este, la noi, cu 7 ani in urma tarii cu care eram egali in 1989.

ANALIZA Salariile romanilor sunt cu 13 ani in urma polonezilor. Noi castigam abia acum cat castigau ei in 2001

Castigul salarial mediu brut din Romania, sub 550 de euro, este astazi echivalentul castigului inregistrat in anul 2001 in Polonia, iar PIB-ul pe cap de locuitor este, la noi, cu 7 ani in urma tarii cu care eram egali in 1989.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )