Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viktor Ianukovici: Alegerile de pe 25 mai risca sa provoace dezintegrarea Ucrainei

B1 B1,
Viktor Ianukovici: Alegerile de pe 25 mai risca sa provoace dezintegrarea Ucrainei

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a avertizat, miercuri, ca alegerile prezidentiale anticipate de pe 25 mai risca sa conduca la dezintegrarea Ucrainei, relateaza EFE. Totodata, Ianukovici a pus. continuă pe B1

Viktor Ianukovici REGRETA anexarea Crimeei la Rusia: E o mare tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform.

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali. Situa.

Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform BBC News online.

Viktor Ianukovici nu poate accepta pierderea Crimeei, dar da vina pe noile autoritati pentru acest lucru

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici a declarat miercuri ca nu poate accepta alipirea Crimeei la Rusia, aruncand insa responsabilitatea acestei pierderi asupra noilor autoritati de la Kiev, scrie AFP.

Victor Ponta: USL poate fi refacut dupa alegerile din mai, cand liberalii vor vedea ca PDL-PMP pot lua mai multe voturi ca PNL

Premierul Victor Ponta crede ca USLpoate fi refacut dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, cel mai probabil, ca PDL-PMP vor obtine impreuna mai multe voturi decat PNL.

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe.

Victor Ponta: Pe 25 mai va fi un nou vot de incredere pentru noi, cei care conducem

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni ca ziua de 25 mai, data alegerilor europarlamentare si a alegerilor parlamentare si locale partiale, va fi dat un nou vot de incredere pentru cei care conduc. Avem de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )