Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viktor Ianukovici REGRETA anexarea Crimeei la Rusia: E o mare tragedie

Antena3 Antena3,
Viktor Ianukovici REGRETA anexarea Crimeei la Rusia: E o mare tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform. continuă pe Antena3

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali. Situa.

Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform BBC News online.

Viktor Ianukovici nu poate accepta pierderea Crimeei, dar da vina pe noile autoritati pentru acest lucru

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici a declarat miercuri ca nu poate accepta alipirea Crimeei la Rusia, aruncand insa responsabilitatea acestei pierderi asupra noilor autoritati de la Kiev, scrie AFP.

Viktor Ianukovici: Alegerile de pe 25 mai risca sa provoace dezintegrarea Ucrainei

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a avertizat, miercuri, ca alegerile prezidentiale anticipate de pe 25 mai risca sa conduca la dezintegrarea Ucrainei, relateaza EFE. Totodata, Ianukovici a pus.

INFOGRAFIE Anexarea Crimeei incepe sa-i usture pe rusi

La o luna de la izbucnirea crizei separatiste din Crimeea, economia rusa simte primele consecinte. Companiile si investitorii scot masiv bani din Rusia, bursa a incheiat luna in scadere, iar cresterea economica va fi mai mica. Iar asta nu din cauza sanctiunilor laxe impuse pana acum in Vest, ci pentru ca pietele internationale se tem ca vor fi aplicate alte masuri, mai drastice, care vor izola economia rusa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )