Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Ianukovici cere protectia Rusiei

Adevărul Adevărul,
Viktor Ianukovici cere protectia Rusiei

Presedintele demis al Ucrainei a dat astazi primul semn de viata dupa ce nimni nu l-a mai vazut de sambata, cand a incercat sa fuga din tara. Ianukovici a cerut protectia Rusiei. continuă pe Adevărul

UPDATE Viktor Ianukovici cere protectia Rusiei. Surse de la Kremlin sustin ca i-a fost acceptata cererea

Presedintele demis al Ucrainei a dat astazi primul semn de viata dupa ce nimni nu l-a mai vazut de sambata, cand a incercat sa fuga din tara. Ianukovici a cerut protectia Rusiei.

Viktor Ianukovici cere Rusiei sa ii garanteze securitatea

Presedintele ucrainean demis sambata de Parlament, Viktor Ianukovici, a declarat ca se considera in continuare presedintele Ucrainei si a cerut Moscovei sa ii garanteze securitatea, au anuntat joi agentiile ruse, citate de AFP si date publicitatii de.

Kliciko cere Rusiei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici.

Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a cerut Moscovei sa nu ii acorde azil fostului presedinte Viktor Ianukovici, intr-un interviu pentru presa germana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Mandat international de arestare pe numele lui Ianukovici In acest moment, se discuta intens despre faptul cum se va comporta Rusia cu Ianukovici. Nu pot decat sa-l avertizez pe presedintele rus impotriva unei idei) de a-l primi pe Ianukovici si de a acorda .

Agentii ruse: Ianukovici cere Rusiei sa ii garanteze securitatea.

Presedintele ucrainean demis sambata de Parlament, Viktor Ianukovici, a cerut Moscovei sa ii garanteze securitatea, au anuntat joi agentiile ruse, citate de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Kliciko cere Rusiei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici Stire in curs de actualizare.

Viktor Ianukovici se considera in continuare presedintele Ucrainei: Aceste cere Moscovei sa ii garanteze securitatea

Viktor Ianukovici, destituit saptamana trecuta de Rada Suprema se considera in continuare presedintele Ucrainei si cere Rusiei sa-i garanteze securitatea, scriu agentiile de presa ruse. Acesta se considera.

Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a avertizat Moscova impotriva unei idei de a acorda azil fostului presedinte Viktor Ianukovici. in acest.

Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a avertizat Moscova impotriva unei idei de a acorda azil fostului presedinte Viktor Ianukovici, intr-un.

Unde a fugit Viktor Ianukovici. Presedintele demis al Ucrainei va sustine o conferinta de presa

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, se afla in Rusia, relateaza agentiile de presa din aceasta tara. Ianukovici va sustine, vineri, o conferinta de presa din Rusia. Viktor Ianukovici a.

Viktor Ianukovici era pregatit sa foloseasca trupe armate pentru a strivi protestatarii ucraineni

Presedintele ucrainenan Viktor Ianukovici era pregatit sa mobilizeze mii de soldati pentru a strivi protestatarii din Euromaidan, inainte de a fi demis, sambata, de parlament, arata o serie de documente gasite de activisti in apropiere de resedinta oficiala a Lui Ianukovici. Autenticitatea documentelor inca nu poate fi confirmata.

LIVE TEXT Viktor Ianukovici, anchetat pentru ucidere in masa. Presedintele demis a plecat dintr-o resedinta privata spre o destinatie necunoscuta

Fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, este cautat de politie pentru ucidere in masa, a anuntat luni ministrul interimar de Interne, citat de Reuters. Ora 11:20 Ucraina are nevoi de 35 miliarde de dolari de la donatorii internationali. Ora 10:44 Sute de rusi au scandat Maidan si Libertate linga un tribunal din Moscova unde luni va fi data sentinta in procesul unor manifestanti anti-Putin, acuzati ca ar fi atacat fortele de ordine la un miting din 2012. Citeva zeci dintre cei prezenti astazi in fata tribunalului au fost arestati de politia rusa, anunta Reuters. Ora 10:43 Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a plecat cu masina dintr-o resedinta privata spre o destinatie necunoscuta, anunta Reuters, citindu-l pe ministrul Internelor. Resedinta era situata in Crimeea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )