Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Antena3 Antena3,
Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a avertizat Moscova impotriva unei idei de a acorda azil fostului presedinte Viktor Ianukovici, intr-un. continuă pe Antena3

Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a avertizat Moscova impotriva unei idei de a acorda azil fostului presedinte Viktor Ianukovici. in acest.

Kliciko cere Rusiei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici.

Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a cerut Moscovei sa nu ii acorde azil fostului presedinte Viktor Ianukovici, intr-un interviu pentru presa germana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Mandat international de arestare pe numele lui Ianukovici In acest moment, se discuta intens despre faptul cum se va comporta Rusia cu Ianukovici. Nu pot decat sa-l avertizez pe presedintele rus impotriva unei idei) de a-l primi pe Ianukovici si de a acorda .

Vitali Kliciko a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko a anuntat, marti, ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai. Voi fi candidat la prezidentiale. Sunt convins ca trebuie.

Pugilistul ucrainean Vitali Kliciko, candidat la prezidentiale.

Fostul campion la box Vitali Kliciko a anuntat, marti, ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: GALERIE FOTO: Cantareata Ruslana, membra a viitorului cabinet de la Kiev? Voi fi candidat la prezidentiale. Sunt convins ca trebuie sa schimbam complet principiile si regulile jocului in Ucraina, trebuie sa restabilim dreptatea, a declarat el in fata jurnalistilor la Parlament.

Vitali Kliciko anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul campion la box Vitalii Kliciko s-a declarat, marti, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai, relateaza AFP.

Yanukovici cere Moscovei sa ii garanteze SECURITATEA

Presedintele ucrainean demis sambata de Parlament, Viktor Ianukovici, a cerut Moscovei sa ii garanteze securitatea, au anuntat joi agentiile ruse, citate de AFP. Viktor Ianukovici a fugit sambata din Kiev pe.

Viktor Ianukovici se considera in continuare presedintele Ucrainei: Aceste cere Moscovei sa ii garanteze securitatea

Viktor Ianukovici, destituit saptamana trecuta de Rada Suprema se considera in continuare presedintele Ucrainei si cere Rusiei sa-i garanteze securitatea, scriu agentiile de presa ruse. Acesta se considera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )