Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vitali Kliciko anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Vitali Kliciko anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul campion la box Vitalii Kliciko s-a declarat, marti, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Opozanta Iulia Timosenko a anuntat sambata seara ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate sa aiba loc la 25 mai, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Vitali Kliciko a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko a anuntat, marti, ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai. Voi fi candidat la prezidentiale. Sunt convins ca trebuie.

Iulia Timosenko a fost eliberata. Dictatura s-a PRABUSIT! Voi candida la alegerile prezidentiale din mai!

00 - Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni in timpul apropiat membra a Uniunii Europene. Sunt sigura ca Ucraina va intra in timpul apropiat in.

UPDATE. Iulia Timosenko, dupa eliberare: Dictatura s-a PRABUSIT! Voi candida la alegerile prezidentiale din mai!

UPDATE 19:15 -Dictatura s-a prabusit in Ucraina, si-a exprimat satisfactia opozanta Iulia Timosenko, un fost premier ucrainean, in prima declaratie dupa ce a fost eliberata postata pe site-ul.

Iulia Timosenko, dupa eliberare: Dictatura s-a PRABUSIT! Voi candida la alegerile prezidentiale din mai!

00 - Iulia Timosenko, eliberata sambata, la Harkov, depune flori la un memorial de pe strada Grusevski din Kiev, in drum catre Piata Independentei, situata in apropiere, unde se va adresa.

Pugilistul ucrainean Vitali Kliciko, candidat la prezidentiale.

Fostul campion la box Vitali Kliciko a anuntat, marti, ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: GALERIE FOTO: Cantareata Ruslana, membra a viitorului cabinet de la Kiev? Voi fi candidat la prezidentiale. Sunt convins ca trebuie sa schimbam complet principiile si regulile jocului in Ucraina, trebuie sa restabilim dreptatea, a declarat el in fata jurnalistilor la Parlament.

Rusia, ingrijorata de viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina.

Moscova este foarte ingrijorata pentru viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina. Acest fapt a determninat rechemarea ambasadorului Federatiei Ruse in Ucraina, Mihail Zurabov, a declarat premierul Dmitri Medvedev, anunta RIA Novosti. Nu eu trebuie sa va explic eu ce inseamna asta, in limbaj diplomatic, a punctat Medvedev. Citeste si: Medvedev: Rusia va onora acordurile cu Ucraina Primul ministru al Rusiei a spus ca Moscova nu recunoaste noul regim de la Kiev. 1057;um .

Putin, in Consiliu de securitate, cu Medvedev si Lavrov, pentru situatia din Ucraina.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are la aceasta ora o intalnire cu oficiali de top pe probleme de securitate, pentru a discuta situatia din Ucraina, anunta RIA Novosti, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov. La Consiliul de securitate participa premierul Dimitri Medvedev, seful diplomatiei ruse, Sergei Lavrov, ministrul apararii, Sergei Shoigu, ministrul de interne, Vladimir Kolokoltsev, seful administratiei de la Kremlin, Sergei Ivanov, sefii serviciilor de .

Presa internationala despre situatia din Ucraina: Crimeea: punctul de plecare al urmatoarei crize din Ucraina?/ Trebuie trimise mesaje fara echivoc Rusiei ca nu se va accepta scindarea Ucrainei/ Paralele cu Serbia si Revolutia din Romania

Situatia din Ucraina continua sa-i preocupe pe editorialistii marilor ziare, mesajele lor mergand de la sublinierea necesitatii unitatii Occidentului in sprijinul acordat Ucrainei pana la contracararea actiunilor Rusiei din estul si sud-estul tarii in vederea evitarii unei ruperi in doua a Ucrainei. Multi economisti considera ca Ucraina se indreapta spre colaps financiar, avand 73 de miliarde de dolari de rambursat in urmatoarele 18 luni, subliniind ca autoritatile s-au bazat pe Rusia pentru a cumpara o parte din datorie.

Ce-au avut si ce-au pierdut romanii din Ucraina prin suspendarea legii minoritatilor.

Era sau nu buna legea minoritatilor din Ucraina? Romanii din tara vecina au pareri impartite despre recent suspendatul act normativ. Unii cred ca a fost doar teorie, neaplicata in practica, altii deplang lipsa de vointa in afirmarea identitatii nationale. S-ar putea spune, din primele reactii ale romanilor din Ucraina, ca nu plange nimeni in tara vecina dupa legea care acorda minoritatilor dreptul de a invata in propria limba, dar si de a vorbi in limba materna in institutiile statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )