Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorel Hrebenciuc, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale

Adevărul Adevărul,
Viorel Hrebenciuc, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale. Decizia luata miercuri dimineata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva. Hrebenciuc urmeaza sa fie adus in arestul Politiei. continuă pe Adevărul

Mafia Padurilor: Viorel Hrebenciuc, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale. Decizia luata miercuri dimineata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva.

Viorel Hrebenciuc, arestat preventiv in dosarul Mafia padurilor

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, miercuri dimineata, pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri in care este implicat si fiul sau, in baza unui mandat emis de instanta suprema. Fostul deputat PSD urmeaza sa fie dus in.

VIDEO. UPDATE. Viorel Hrebenciuc, ARESTAT preventiv in dosarul retrocedarilor. Prejudiciul: 450 de milioane de euro.

Viorel Hrebeciuc a fost ARESTAT, marti noaptea , in dosarul retrocedarilor a zeci de mii de hectare de padure, prejudiciul estimat depasind 450 de milioane de euro. Hrebenciuc poate contesta arestarea. in acest dosar, fiul sau, Andrei Hrebenciuc a fost deja arestat preventiv pe 30 de zile deoarece, prin firme pe care le controla, urma sa se incaseze banii pe 12. 000 de hectare-partea primita ca mita de catre tatal sau. Alaturi de Andrei Hrebenciuc a fost arestat si pretinsul mostenitor al domeniilor Ghica din Bacau, Paltin Gheorghe Sturdza.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv in dosarul retrocedarilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri dimineata arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Viorel Hrebenciuc, pus sub acuzare in dosarul retrocedarilor. Decizia nu este definitiva. Citeste in sectiunea Anticoruptie toate detaliile din Mega-dosarul Retrocedarile ilegale - Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

Viorel Hrebenciuc, retinut de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care a fost retinut si fiul sau. Fostul deputat PSD urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Traian Basescu, despre dosarul retrocedarilor ilegale: E mult fals si el trebuie oprit

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca trebuie oprite retrocedarile ilegale. Trebuie dat ceasul inapoi imediat si verificate marile.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Viorel Hrebenciuc a fost arestat, miercuri dimineata, pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale, decizia fiind luata de magistratiiinaltei Curti de Casatie si Justitie, relateazaB1.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie. in seara asta afla daca va fi arestat

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in aceasta seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuie sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )