Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin: Armata Ucrainei este Legiunea straina a NATO

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Armata Ucrainei este Legiunea straina a NATO

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat luni armata ucraineana ca este Legiunea straina a NATO folosita de occidentali pentru a controla Rusia, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: Armata ucraineana este legiunea straina a NATO

Armata ucraineana este Legiunea Straina a NATO, folosita de catre Occident pentru a contracara Rusia, acuza presedintele Vladimir Putin. De fapt, nu este vorba despre o armata, ci despre o.

Putin: Armata ucraineana este Legiunea Straina a NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat, luni, armata ucraineana, angajata in confruntari cu rebelii prorusi in estul Ucrainei, ca este Legiunea Straina a NATO, folosita de catre Occident pentru a contracara Rusia, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Vladimir Putin, despre armata ucraineana: Este o legiune straina a NATO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat, luni, armata ucraineana ca este o legiune straina a NATO, pe care occidentalii o folosesc pentru a izola tara sa, relateaza Itar-Tass. De fapt, nu este.

Secretarul general al NATO califica acuzatiile lui Putin privind armata ucraineana drept un nonsens

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a calificat, luni, drept un nonsens declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin, care a acuzat armata ucraineana ca este legiunea straina a NATO,.

Vladimir Putin acuza Kievul ca a lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat vineri autoritatile ucrainene ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de crime comise in ultimele zile in estul Ucrainei, relateaza Mediafax,.

Vladimir Putin scapa de oligarhii ce-l inconjoara. 'De ce ar avea nevoie Putin de prieteni, cand 85% din rusi il sustin?'

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu infurie doar liderii occidentali. El a inceput sa calce pe nervi si pe unii dintre cei mai bogati prieteni, certandu-i pentru solicitarile lor de a pune capat conflictului din Ucraina si chiar ostracizandu-i pe.

Vladimir Putin scapa de oligarhii ce-l inconjoara. De ce ar avea nevoie Putin de prieteni, cand 85% din rusi il sustin?

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu infurie doar liderii occidentali. El a inceput sa calce pe nervi si pe unii dintre cei mai bogati prieteni, certandu-i pentru solicitarile lor de a pune capat conflictului din Ucraina si chiar ostracizandu-i pe toti, in afara de un mic grup de preferati, noteaza Bloomberg.

Relatiile dintre Vladimir Putin si oligarhii rusi s-au racit pe fondul sanctiunilor impuse de Occident si a deprecierii rublei

Presedintele rus Vladimir Putin nu i-a suparat doar pe omologii occidentali ci a reusit sa ii irite si pe unii dintre aliatii sai bogati din Rusia, ignorandu-le pledoariile pentru o incetarea a conflictului din Ucraina si indepartandu-i pe toti, cu exceptia catorva mai radicali, relateaza Bloomberg.

AUDIO Telegraph: De dincolo de mormant, Alexandr Litvinenko afirma ca Vladimir Putin are o relatie buna cu liderul mafiot Semion Moghilevici

The Daily Telegraph publica in exclusivitate o inregistrare audio facuta de fostul spion KGB Alexandr Litvinenko cu un an inainte de moartea sa, in care afirma ca presedintele Vladimir Putin are o relatie buna cu unul dintre cei mai periculosi mafioti ai lumii, Semion Moghilevici, acuzat ca ar vinde arme organizatiei teroriste al-Qaeda.

Vladimir Putin, acuzatii dure la adresa autoritatilor ucrainene: Au dat ordinul oficial pentru lansarea unei operatiuni militare

Liderul rus, Vladimir Putin, lanseaza acuzatii grave la adresa autoritatilor ucrainene, spunand ca au lansat o operatiune militara de anvergura impotriva rebelilor prorusi si ca sunt responsabile de zeci de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )