Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vosganian si-a dat demisia de onoare din Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vosganian si-a dat demisia de onoare din Guvern

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, si-a dat, ieri seara, demisia de onoare din Guvern. Ieri la pranz, in plenul Senatului, ministrul Vosganian a declarat, dupa respingerea cererii privind solicitarea de incepere a urmaririi penale impotriva sa, ca este pregatit sa isi dea demisia de onoare si ca va avea o discutie in acest sens cu premierul. Sunt pregatit sa-mi depun demisia de onoare daca aceasta va fi concluzia consultarilor impreuna cu colegii mei din Guvern si impreuna cu prim-ministrul Victor Ponta, a afirmat Vosganian, la tribuna Senatului. in final, domnia sa le-a multumit din inima colegilor sai senatori pentru respingerea solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ in cazul sau. El a spus ca votul Senatului a dat un verdict de nevinovatie, avand in vedere coplesitoarea majoritate. continuă pe Ziarul Bursa

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma cererii premierului Ponta.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar ramane in continuare cu imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar isi pastreaza imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul. Victor Ponta: Eu cred ca Senatul a luat o decizie corecta.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern/ Daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Basescu: M-am inselat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profunda lasitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca s-a inselat, luni, cand a apreciat demisia lui Varujan Vosganian din Guvern ca fiind un gest de bun-simt, precizand ca de fapt este vorba despre un act de.

Liviu Dragnea, despre trimiterea sa in judecata: Nu iau in calcul demisia din Guvern. Acuzatiile sunt nefondate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca nu ia in calcul demisia din Guvern dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata, luni, in dosarul referedumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, din anul.

Antonescu: Nu pot sa-i spun lui Dragnea sa-si dea demisia din Guvern.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat, la Antena 3, ca nu ii poate cere vicepremierului Liviu Dragnea sa plece din Guvern, daca nu a facut acest lucru in cazul fostului ministru Relu Fenechiu. Citeste si: Dragnea si masina sa de vot, trimisi in judecata Eu as putea, cata vreme l-am propus ministru pe Relu Fenechiu, care avea un proces pe rol, pe care l-am sustinut ca ministru spunand Domle, e un ministru bun, nu impiedicam cu nimic Justitia. S-a dovedit asa. Pot eu .

Ponta: Decizia Senatului in cazul lui Vosganian a fost corecta, demisia, din considerent politic.

Decizia Senatului de a respinge solicitarea privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian este una corecta, demisia acestuia reprezentand o decizie politica generata de dorinta sa de a nu constitui o problema de imagine pentru Guvern, a afirmat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. A fost o decizie politica si am apreciat gestului lui Vosganian. In primul rand, domnia sa a mers in Senat si a prezentat situatia - si eu cred ca Senatul a luat o decizie corecta, cu o .

Varujan Vosganian demisioneaza din Guvern

Varujan Vosganian si-a anuntat, in aceasta seara, demisia din functia de ministru al Economiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )