Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu: M-am inselat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profunda lasitate

Antena3 Antena3,
Basescu: M-am inselat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profunda lasitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca s-a inselat, luni, cand a apreciat demisia lui Varujan Vosganian din Guvern ca fiind un gest de bun-simt, precizand ca de fapt este vorba despre un act de. continuă pe Antena3

Basescu, despre demisia lui Vosganian: Cred ca este un gest de bun-simt

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un gest de bun-simt. Basescu a precizat ca votul din Senat ramane si nu intelege de ce a trebuit ca aceasta.

Antonescu: Demisia lui Vosganian, o incercare de a nu oferi posibilitatea unor atacuri la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din functia de ministru al Economiei este motivata de incercarea de a nu oferi prilej pentru atacuri la adresa.

Basescu: Demisia lui Vosganian, un act de profunda lasitate.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca s-a pacalit cand a aflat de demisia fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian. E un act de profunda lasitate si poate ne gandim cum au evoluat politicienii, a spus Basescu. Seful statului a amintit ca, in 95 sau 96, a demisionat din Parlament fiindca era acuzat de Corpul de control pentru vanzarea ilegala a unor nave, fara sa-i fi cerut niciun procuror si niciun politist. Azi vedem un Varujan Vosganian care .

Traian Basescu: Demisia lui Vosganian este un act de profunda lasitate

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in cadrul unei conferinte de presa, despre demisia minsitrului Economiei, Varujan Vosganian, clasificand-o drept un act de profunda lasitate. Ieri n. r.

Traian Basescu: Demisia lui Vosganian este un act de profunda lasitate (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in cadrul unei conferinte de presa, despre demisia minsitrului Economiei, Varujan Vosganian, clasificand-o drept un act de profunda lasitate. Ieri n. r.

Vosganian si-a dat demisia de onoare din Guvern

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, si-a dat, ieri seara, demisia de onoare din Guvern. Ieri la pranz, in plenul Senatului, ministrul Vosganian a declarat, dupa respingerea cererii privind solicitarea de incepere a urmaririi penale impotriva sa, ca este pregatit sa isi dea demisia de onoare si ca va avea o discutie in acest sens cu premierul. Sunt pregatit sa-mi depun demisia de onoare daca aceasta va fi concluzia consultarilor impreuna cu colegii mei din Guvern si impreuna cu prim-ministrul Victor Ponta, a afirmat Vosganian, la tribuna Senatului. in final, domnia sa le-a multumit din inima colegilor sai senatori pentru respingerea solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ in cazul sau. El a spus ca votul Senatului a dat un verdict de nevinovatie, avand in vedere coplesitoarea majoritate.

Vicepremierul Chitoiu va asigura interimatul la Ministerul Economiei, dupa demisia lui Vosganian

Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa ce Varujan Vosganian si-a dat demisia din Executiv. Antonescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )