Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Demisia lui Vosganian, un act de profunda lasitate.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Demisia lui Vosganian, un act de profunda lasitate.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca s-a pacalit cand a aflat de demisia fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian. E un act de profunda lasitate si poate ne gandim cum au evoluat politicienii, a spus Basescu. Seful statului a amintit ca, in 95 sau 96, a demisionat din Parlament fiindca era acuzat de Corpul de control pentru vanzarea ilegala a unor nave, fara sa-i fi cerut niciun procuror si niciun politist. Azi vedem un Varujan Vosganian care . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Demisia lui Vosganian este un act de profunda lasitate

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in cadrul unei conferinte de presa, despre demisia minsitrului Economiei, Varujan Vosganian, clasificand-o drept un act de profunda lasitate. Ieri n. r.

Traian Basescu: Demisia lui Vosganian este un act de profunda lasitate (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in cadrul unei conferinte de presa, despre demisia minsitrului Economiei, Varujan Vosganian, clasificand-o drept un act de profunda lasitate. Ieri n. r.

Basescu: M-am inselat, demisia lui Vosganian din Guvern este un act de profunda lasitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca s-a inselat, luni, cand a apreciat demisia lui Varujan Vosganian din Guvern ca fiind un gest de bun-simt, precizand ca de fapt este vorba despre un act de.

Basescu vrea sa rupa Pactul de coabitare. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca este pregatit sa renunte la pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, intrucat nu doreste sa fie la remorca unui mitoman si nici sa mentina in vigoare o intelegere doar pentru a-i minti pe partenerii externi. Citeste si: Basescu: Demisia lui Vosganian, un act de profunda lasitate Nu pot sta in remorca unui mitoman cum e Victor Ponta si sa fim amandoi etichetati la fel. El zambeste, rade, e un Oprescu de mai proasta calitate, macar .

Basescu, despre demisia lui Vosganian: Cred ca este un gest de bun-simt

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un gest de bun-simt. Basescu a precizat ca votul din Senat ramane si nu intelege de ce a trebuit ca aceasta.

Vicepremierul Chitoiu va asigura interimatul la Ministerul Economiei, dupa demisia lui Vosganian

Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa ce Varujan Vosganian si-a dat demisia din Executiv. Antonescu a.

Antonescu: Demisia lui Vosganian, o incercare de a nu oferi posibilitatea unor atacuri la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din functia de ministru al Economiei este motivata de incercarea de a nu oferi prilej pentru atacuri la adresa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )