Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu vrea sa rupa Pactul de coabitare. ...

România Liberă România Liberă,
Basescu vrea sa rupa Pactul de coabitare. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca este pregatit sa renunte la pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, intrucat nu doreste sa fie la remorca unui mitoman si nici sa mentina in vigoare o intelegere doar pentru a-i minti pe partenerii externi. Citeste si: Basescu: Demisia lui Vosganian, un act de profunda lasitate Nu pot sta in remorca unui mitoman cum e Victor Ponta si sa fim amandoi etichetati la fel. El zambeste, rade, e un Oprescu de mai proasta calitate, macar . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu va face o noua declaratie de presa, la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18. Referitor la iesirile publice ale sefului statului, premierul Victor Ponta a declarat ca este ca si un cuc care iese la 18.

Presedintele Traian Basescu face o noua declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, mentionand ca evolutiile de astazi il obliga la unele clarificari. Referitor la iesirile publice ale sefului statului, premierul Victor Ponta a declarat ca este ca si un cuc care iese la 18.

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATA

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca.

Dezbaterea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi a fost suspendata

Alina Mungiu Pippidi ar fi fost refuzata de ONG-urile de la Universitate, pentru a le reprezenta la dezbaterea cu presedintele Traian Basescu pe tema Rosia Montana, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la.

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost.

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax.

VIDEO.Basescu: Ponta a incalcat Pactul de coabitare. ...

Presedintele Train Basescu a declarat, luni, ca Acordul de colaborare institutionala a fost incalcat de premierul Victor Ponta. Domeniile in care presedintele il acuza pe premier ca a incalcat Pactul de coabitare sunt: politica externa, justitie si stat de drept. Seful statului a anuntat ca a decis declansarea, marti, a unor consultari tehnice, prevazute in acord, in legatura cu aceste domenii. Citeste si: Basescu: Privatizarea CFR Marfa va face obiectul unei anchete Acordul de colaborare .

Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac

Liderul PNL, Crin Antonescu, este de parere ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac care tine din treaba doi ministri importanti.

Victor Ponta: Pactul de colaborare cu presedintele il consider necesar si acum

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pactul de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu este necesar si acum, precizand totodata ca s-a sfatuit cu Crin Antonescu si Liviu Dragnea inainte de a-l semna.

Presedintele Traian Basescu face, luni, declaratii de presa.

Presedintele Train Basescu va tine, luni, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )