Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dezbaterea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi a fost suspendata

B1 B1,
Dezbaterea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi a fost suspendata

Alina Mungiu Pippidi ar fi fost refuzata de ONG-urile de la Universitate, pentru a le reprezenta la dezbaterea cu presedintele Traian Basescu pe tema Rosia Montana, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la. continuă pe B1

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, suspendata

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase organizarea unei dezbateri, sambata, intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat.

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase organizarea unei dezbateri, sambata, intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat.

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATA

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca.

UPDATE Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele presedintele Societatii Academice din Romania SAR) Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand publica si scrisoarea Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, intr-o dezbatere, sambata, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, intre orele 19. 00 si 20. 30, la Palatul Cotroceni, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi. Temele de discutie vor fi: Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia.

Alianta pentru o Romanie Curata: Dezbatere intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, sambata

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul pentru demiterea presedintelui, din vara anului trecut precum si anticoruptia, informeaza Mediafax.

Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Fostul premier Victor Ciorbea este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat, asa cum a propus astazi presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. La.

ARC: Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu, suspendata.

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, transmite mediafax. Intr-un prim document postat pe site-ul ARC, purtand semnatura lui Bogdan Oprea , purtatorul de cuvant al presedintelui, si adresat Alinei Mungiu-Pippidi, se arata ca seful statului a decis sa .

UPDATE Sanse minime pentru ca intalnirea dintre Basescu si Mungiu-Pippidi sa aiba loc

Purtatorul de cuvant al Presedintelui, Bogdan Oprea, nu confirma intalnirea dintre Traian Basescu si presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu-Pippidi, care ar urma sa aiba loc, sambata seara, intre orele 19. 00 si 20.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )