Libnet.ro
UNICEF

22:00

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, suspendata

Adevărul Adevărul,
intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, suspendata

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase organizarea unei dezbateri, sambata, intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat. continuă pe Adevărul

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, SUSPENDATA

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca.

intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alianta pentru o Romanie Curata, care anuntase organizarea unei dezbateri, sambata, intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat.

Dezbaterea dintre presedintele Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi a fost suspendata

Alina Mungiu Pippidi ar fi fost refuzata de ONG-urile de la Universitate, pentru a le reprezenta la dezbaterea cu presedintele Traian Basescu pe tema Rosia Montana, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la.

Traian Basescu si Alina Mungiu-Pippidi, intr-o dezbatere, sambata, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, intre orele 19. 00 si 20. 30, la Palatul Cotroceni, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi. Temele de discutie vor fi: Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia.

Alianta pentru o Romanie Curata: Dezbatere intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, sambata

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul pentru demiterea presedintelui, din vara anului trecut precum si anticoruptia, informeaza Mediafax.

Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

UPDATE Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele presedintele Societatii Academice din Romania SAR) Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand publica si scrisoarea Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )