Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vot cu incidente pentru romanii din Italia: nu stiau de ce acte au nevoie pentru a vota

Antena3 Antena3,
Vot cu incidente pentru romanii din Italia: nu stiau de ce acte au nevoie pentru a vota

In Italia au fost cele mai multe sectii de votare din Diaspora, peste 50. Tot aici s-au inregistrat si cele mai multe incidente in timpul scrutinului. A fost un vot cu probleme pentru romanii care nu stiau de. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2012: Procesul de votare a inceput in Noua Zeelanda, in prima sectie deschisa pentru romanii din diaspora

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in afara tarii sambata seara, la ora 20:00 - ora Romaniei, prin deschiderea sectiei nr. 170 din Auckland, Noua Zeelanda, aceasta fiind cea mai indepartata sectie de vot organizata in strainatate. Votul in strainatate se va desfasura in ansamblu pe durata a 35 de ore. Raportat la fusul orar din Romania, procesul electoral din strainatate se va incheia luni, 10 decembrie 2012, pe Coasta de Vest a SUA - sectiile de vot de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas si Portland), la ora 7:00 - ora Romaniei.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat ieri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous, transmite AFP, conform Antena3. ro.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat vineri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous,.

Victor Ponta i-a multumit lui Dan Ioan Popescu, ministrul economiei in guvernul Nastase, pentru realizarea colaborarii intre judetul Gorj si Regiunea Basilicata din Italia

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Targu-Jiu, la semnarea unui protocol de colaborare intre Consiliul Judetean Gorj si Regiunea Basilicata din Italia. In finalul discursului, premierul i-a multumit pentru realizarea acestei colaborari lui Dan Ioan Popescu, ministrul Economiei in guvernarea Nastase, unul dintre cei care au pus umarul pentru acest lucru. Dan Ioan Popescu a fost ministrul care a girat incheierea contractelor cu firmele baietilor destepti din energie. Anul trecut, Inalta Curte a decis confiscarea a peste 4 milioane de lei din averea sa si a sotiei sale.

Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat astazi in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, transmite AFP, arata Realitatea. net.

Presedintele Hamid Karzai acuza SUA pentru coruptia din Afganistan

Presedintele afgan, Hamid Karzai, a declarat ca Statele Unite ale Americii sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, relateaza sursele de presa internationale.

Presedintele Hamid Karzai sustine ca SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan

SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, a declarat presedintele Hamid Karzai intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC. Cea mai mare corputie este coruptia din contracte. Dar acestea.

Votarea in strainatate A iNCEPUT. Romanii din Noua Zeelanda, asteptati la urnele din Auckland

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in afara tarii, sambata seara, la ora 20. 00 a Romaniei, prin deschiderea sectiei nr. 170 de la Auckland, in Noua Zeelanda, aceasta fiind cea mai.

Autoritatile din Italia au efectuat perchezitii la diferite scoli de yoga apartinand MISA, acuzate de orgii sexuale si reducere la sclavie

Politistii italieni au efectuat, in ultimele doua zile, perchezitii in 25 de locatii din mai multe orase, la membri ai gruparii MISA, suspectati de sclavie si de recrutarea tinerilor pentru orgii sexuale si.

Presedintele Hamid Karzai da vina pe SUA pentru coruptia din Afganistan.

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC, presedintele afgan Hamid Karzai a atribuit Statelor Unite ale Americii o mare parte din vina pentru cresterea coruptiei in Afganistan, potrivit AP si BFM, citate de Agerpres. Liderul politic de la Kabul a evocat in acest sens contractele eliberate nu de autoritatile afgane, ci de guvernele occidentale, in special de SUA. Am ajuns la concluzia ca la noi coruptia vine din SUA, prin intermediul acestor contracte, a afirmat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )