Libnet.ro
UNICEF

05:00

Wall Street a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street revine pe crestere dupa o saptamana slaba

Wall Street a revenit brusc vineri pe crestere, recuperand dupa mai multe sesiuni de declin sau stagnare in care investitorii au avut posibilitatea de a face achiztii la costuri mai mici: Dow Jones a castigat 1,03%, iar Nasdaq 1,29%.

Lectii de business de la managerul care a redresat RTC: Gabriel Muresanu, invitatul WALL-STREET 360

Gabriel Muresanu, Managing Partner la AWARENESS POWER Consulting si fost CEO al RTC, vorbeste in emisiunea Wall-Street 360, dedicata unui subiect fierbinte pentru mediul antreprenorial: cum cresti o afacere in perioada post-criza.

Lectii de business de la managerul care a redresat RTC: Gabriel Muresanu, invitatul WALL-STREET 360 astazi, de la ora 12:30

Gabriel Muresanu, Managing Partner la AWARENESS POWER Consulting si fost CEO al RTC, vorbeste in emisiunea Wall-Street 360, dedicata unui subiect fierbinte pentru mediul antreprenorial: cum cresti o afacere in perioada post-criza. Poti.

Wall Street revine pe crestere

Wall Street a revenit pe crestere vineri dupa ce a inregistrat declin sau stagnare mai multe sesiuni: Dow Jones a castigat 1,03%, iar Nasdaq 1,29%, scrie hotnews.

Sorina Mihai, Porter Novelli: Cred ca vom creste cu 5-10% anul acesta

Porter Novelli, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice, ar putea creste cu 5-10% anul acesta avand in vedere evolutia din primul trimestru, a declarat pentru Wall-Street. ro, Sorina Mihai, managing partner al companiei.

Discuta cu 3 investitori PLUS alte motive sa participi la MA Outlook

Wall-Street. ro te invita la evenimentul MA Outlook , joi, 7 mai, pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele pietei de fuziuni si achizitii si pentru a primi cele mai bune recomandari de la antreprenori care au incheiat.

Top On The Move: Ce schimbari proaspete au facut companiile la varfuri

Companiile au anuntat o serie de schimbari importante la varf. wall-street. ro ti le prezinta pe cele mai interesante.

WSJ: Facebook va gazdui inca din mai articole integrale ale publisherilor

Facebook va incepe sa gazduiasca articole integrale si videoclipuri ale unor publicatii precum The New York Times, Buzzfeed si National Geographic inca din luna mai, conform The Wall Street Journal .

Bilka mizeaza pe afaceri in crestere cu peste 20% in 2015 si analizeaza intrarea pe noi piete din regiune

Bilka, cel mai mare producator local de acoperisuri metalice, tinteste pentru anul in curs o crestere a rulajului de peste 20%, evolutie care va fi generata mai ales de lansarea de noi produse in portofoliu, dar si pe fondul revenirii apetitului pentru.

Peste 30.000 de turisti pe litoral de 1 Mai; sezonul a fost deschis cu o parada cu masini de epoca

Peste 30. 000 de turisti se afla, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35. 000 pana la sfarsitul weekend-ului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o parada cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )