Libnet.ro
UNICEF

07:00

Wall Street a deschis in urcare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in urcare

Wall Street a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare. continuă pe Ziarul Bursa

Etihad Airways preia 49% din Alitalia

Etihad Airways va prelua o participatie de 49% la compania Alitalia, investitia fiind cea mai mare de pana acum a operatorul aerian din emiratul arab Abu Dhabi intr-o companie aeriana straina, potrivit Wall Street Journal.

TOP. Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea au avut un rezultat pozitiv. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. In realitate, numarul de.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Oferta publica initiala IPO) a Electrica a fost vanduta integral si pe transa investitorilor de retail si pe transa institutionalilor, au declarat pentru WALL-STREET. RO surse apropiate ofertei. Joi, 26 iunie, intermediarii ofertei vor comunica intr-o.

Piata dispozitivelor Smartwatch, in crestere. Apple SmartWatch se lanseaza in octombrie

Apple SmartWatch se va lansa in octombrie, potrivit rapoartelor Reuters si The Wall Street Journal. Compania taiwaneza Quanta va incepe productia in masa a ceasului luna viitoare. Dispozitivul va masura 2,5 inci pe diagonala 6,35 cm) si este echipat.

Cursul de schimb astazi: crestere fata de sedinta de vineri

Cursul de schimb anuntat de BNR a variat luni in jurul nivelului de 4,40 lei/euro, intr-o piata linistita, cu volume de tranzactionare mai mici decat in ultimele zile. Cursul BNR a urcat cu doar 0,13 bani 0,03%) fata de nivelul de vineri, la la 4,3971.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )