Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street incheie in crestere datorita aprecierii dolarului

Hotnews Hotnews,
 Wall Street incheie in crestere datorita aprecierii dolarului

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere datorita Rezervei Federale Americane Fed) si aprecierii dolarului: Dow Jones a castigat 0,94%, iar Nasdaq 0,68%. Potrivit rezultatelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a castigat 168,62 puncte pana la 18. 127,65 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a castigat 34,04 puncte pana la 5. 026,42 puncte, atingand astfel cel mai ridicat nivel din 10 martie 2000, atunci terminand la cotatia de 5. 048,62 puncte. continuă pe Hotnews

Bogdan Chirita (Value4Capital), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: antreprenorii, mai optimisti in 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 16-20 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza antreprenoriatul din Romania.

Cezar Scarlat (partener Abris Capital Partners), invitatul WALL-STREET 360: cum iti cresti afacerea alaturi de un private equity

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 16-20 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza antreprenoriatul din Romania.

Scumpirea produselor IT din cauza aprecierii dolarului se va vedea la raft la sfarsitul lui aprilie

Retailerul electro IT Flanco estimeaza ca scumpirea produselor, pe fondul aprecierii dolarului, se va vedea la raft spre sfarsitului lunii aprilie, cresterea preturilor, estimata la pana la 15%, urmand sa afecteze in special produsele IT din China.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Cezar Scarlat (Abris Capital Partners): Antreprenorul este un erou modern. Este o persoana creativa si dezorganizata, asemenea unui artist

Cezar Scarlat, partener al fondului de private equity Abris Capital Partners, vorbeste in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 despre profilul antreprenorului roman. Seria de emisiuni dedicate antreprenoriatului este realizata in parteneriat cu casa de.

IKEA: Cum ar putea arata casa ta in 2020. Mobila de silicon si disparitia spatiilor de depozitare, principalele tendinte

Mobila de silicon, materiale cu texturi intortocheate si pereti de sticla. Acestea vor fi tendintele in mobilier in 2020, spune designerul IKEA din Suedia, Marcus Engman. RO va prezinta cele mai importante schimbari care vor surveni in.

Peste 1.400 de sanctiuni pentru parcarea pe pista de biciclete: Primaria arata spre vandali

In ianuarie 2014, pista de biciclete de pe Buzesti devenea functionala. La doar o zi insa, parte din stalpii demarcatori erau prabusiti, lipseau, devenind un pericol public. In prezent, pista este deplorabila; WALL-STREET. ro a discutat cu Primaria.

Euro a inchis in crestere, peste 4,43 lei

Euro a inchis vineri in crestere in piata interbancara, peste 4,43 lei, dupa ce leul a cedat pe parcursul zilei din terenul castigat in raport cu moneda europeana joi, cand Rezerva Federala a SUA a indicat un ritm mai lent pentru cresterea dobanzilor.

Flanco, profit in crestere cu 60% si afaceri ce au depasit 150 mil. EUR in 2014: planurile retailerului in acest an

Flanco Retail, unul dintre cei mai mari jucatori specializati pe piata de electroIT, se asteapta in acest an la o crestere de 10 - 12% a rulajului, dupa ce business-ul companiei cu 88 de magazine la nivelul intregii tari a depasit pragul de 150.

Criza francului, efect de bumerang: prognoza de crestere economica a Elvetiei pentru 2015, redusa la jumatate

Guvernul elvetian a scazut prognoza de crestere economica a Elvetiei pentru 2015 la 0,9%, de la 2,1% cat era anterior, in urma renuntatii la plafonul minim de 1,2 franci/euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )