Libnet.ro
UNICEF

00:08

Wall Street inchide in crestere, revigorata de o revenire neasteptata a preturilor la petrol

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere, revigorata de o revenire neasteptata a preturilor la petrol

Dupa cinci sesiuni incheiate in rosu, bursa din New York a inchis agitata sesiune de vineri in crestere neta, revigorata de o revenire neasteptata a preturilor la petrol si dupa publicare indicatorilor economici care reflecta o crestere puternica a economiei americane. Indicele Dow Jones a castigat 1,10% iar indicele Nasdaq a inregistrat o crestere de 1,39%. continuă pe Hotnews

A renuntat la o slujba pe Wall Street pentru o cariera in industria porno

Paige A. Jennings, care se prezinta drept Veronica Vain , a renuntat la un stagiu de internship in cadrul firmei americane de consultanta financiara Lazard Asset Management in luna ianuarie din 2015 cu scopul declarat pe Twitter de a urma.

Trei dintre bursele de pe Wall Street si din Toronto deschid in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Toronto, Canada, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Un consilier al lui Obama paraseste Casa Alba pentru a lucra cu Hillary Clinton

Un consilier al presedintelui Obama, John Podesta, va pleca de la Casa Alba in februarie, pentru a lucra cu echipa lui Hillary Clinton, o posibila candidata la alegerile prezidentiale din 2016, scria marti Wall Street Journal, citand trei surse,.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street, a cincea sesiune consecutiva in scadere

Bursa de la New Yor a inchis in rosu si in sesiunea joi, inregistrand a cincea zi consecutiva de scadere, investitorii fiind dezamagiti de rezultatele trimestriale ale bancilor din SUA si ingrijorati de preturilor la petrol. Joi, cursul francului elvetian a sarit in aer dupa ce Banca Elvetiei a decis sa renunte la plafonul minim de schimb valutar, considerand ca existenta sa nu mai este justificata: Dow Jones a pierdut 0,61%, iar Nasdaq 1,48%.

Vanzarile Carrefour, crestere de 3,9% in 2014

Vanzarile grupului Carrefour au inregistrat anul trecut o crestere organica de 3,9%, la 84 de miliarde de euro, in timp ce avansul in termeni comparabili, excluzand benzinariile, a fost de 2,8%.

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor auto din UE anul trecut, de 21,6%

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor de autoturisme personale noi din UE, de 21,6% anul trecut, pe o piata europeana in urcare pentru prima oara din 2007, iar Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

Prognoza de crestere economica a Romaniei pe 2015, redusa cu 0,3 puncte

Banca Mondiala BM) a redus cu 0,3 puncte procentuale prognoza de crestere economica a Romaniei, la 2,9%, indicatorul urmand insa sa accelereze anul viitor la 3,2,%, potrivit prognozei economice globale a institutiei financiare internationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )