Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wall Street inchide in echilibru, dar S P 500 ajunge la un nou record

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in echilibru, dar S P 500 ajunge la un nou record

Bursa din New York a plutit in jurul echilibrului pentru cea mai mare parte a sesiunii in ciuda unor indicatori economici incurajatori din SUA. S P 500 a reusit sa creasca usor si sa atinga un nou record: Dow Jones a castigat 0,09%, dar Nasdaq cedat 0,08%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere

Bursa de la New York a incheiat in crestere usoara prima sesiune a saptamanii, o sesiune marcata de prudenta impusa de situatia din Irak, dar ridicata de datele recente din domeniul fuziunilor si achizitiilor, unul dintre motoarele pietei in ultimele luni.

Wall Street inchide in crestere gratie pietei de fuziuni si achizitii

Bursa de la New York a incheiat in crestere usoara prima sesiune a saptamanii, o sesiune marcata de prudenta impusa de situatia din Irak, dar ridicata de datele recente din domeniul fuziunilor si achizitiilor, unul dintre motoarele pietei in ultimele luni.

Cele mai impresionante reveniri din lumea apartamentelor: 5 proiecte rezidentiale cu cresteri neasteptate de vanzari

2013 a fost anul revenirilor surprinzatoare pe piata apartamentelor din Capitala, mai multe proiecte rezidentiale care erau intr-un con de umbra reusind sa prinda un nou suflu din perspectiva contractelor de vanzare sau inchiriere. RO va.

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Phone, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone , cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Wall Street: S P 500 a stabilit un nou record dupa iesirea Fed

Bursa de la New York a cunoscut o sesiuze ezitanta miercuri, S P 500 ajungand la un nou record dupa ce FED a dat asigurari ca mentine cursul de politica monetara din SUA, in ciuda previziunilor de crestere ale unor analisti. In urma unei intalniri de doua zile, Federal Reserve Fed) a decis sa reduca si mai mult sprijinul acordat economiei. De asemenea, FED a avertizat ca o crestere a economiei SUA in 2014 ar fi mai slaba decat se astepta in piata, potrivit AFP.

Tiriac a deschis un service multimarca si un nou showroom in Bucuresti

Tiriac Auto a deschis in Bucuresti un service multimarca si un nou showroom pentru marcile Jaguar si Land Rover, cu o suprafata de 500 de metri patrati.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

Mega Image deschide trei noi magazine saptamana aceasta. Reteaua ajunge la 314 magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide trei noi magazine in Bucuresti si ajunge la o retea nationala de 314 de supermarketuri, a anuntat retailerul, scrie Mediafax .

Pfizer Romania are un nou CEO

Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )