Libnet.ro
UNICEF

22:30

Wall Street inchide in scadere in ciuda rapoartelor incurajatoare privind locurile de munca din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street inchide in scadere in ciuda rapoartelor incurajatoare privind locurile de munca din SUA

Bursa din New York a inchis in scadere, un declin neasteptat, noile rapoarte privind somajul nu reusesc sa elimine incertitudinile pietei: Dow Jones a scazut cu 0,14% iar Nasdaq a pierdut 0,08%, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Cazul Cristian Sima, pe tapet: informatii si reactii noi despre cazul brokerului disparut

Stirea publicata miercuri in exclusivitate de Wall-Street. ro privind disparitia lui Cristian Sima a devenit breaking news in toata presa. Amploarea subiectului a generat foarte multe speculatii, asocieri nefericite si informatii pe surse.

Decizia privind insolventa Hidroelectrica a fost amanata pentru saptamana viitoare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a amanat, joi, pentru 18 octombrie decizia in cazul recursurile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind impotriva hotararii din iunie a Tribunalului Bucuresti de deschidere a procedurii insolventei.

Besadoux, Kenvelo: Romanii sunt dependenti de fashion, asta salveaza tara

Philippe Besadoux, seful Kenvelo, unul dintre cele mai puternice branduri de fashion din Romania, a povestit pentru Wall-Street. ro ce planuri de dezvoltare are, cum vede apetitul romanilor pentru shopping, dar si cum a schimbat criza relatia.

Cosmote: Vrem sa extindem acoperirea 3G la 70% din populatie pana la finalul anului

Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, isi va extinde acoperirea cu servicii 3G la 70% din populatie pana la finalul anului, au declarat oficialii companiei pentru Wall-Street. ro.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Apartamentele din cartierul tau: cat de mult s-au ieftinit locuintele din Berceni

Cartierul Berceni este unul dintre cele mai ieftine din Bucuresti, iar in ultimele 12 luni preturile au scazut si mai mult, ajugandu-se si la reduceri de peste 25%. Wall-Street. ro va prezinta cum au evoluat preturile, dar si cum arata cererea si oferta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )