Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wall Street a inchis indecis sesiunea de vineri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis indecis sesiunea de vineri

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis, cifrele bune ale economiei europene nu sunt un motiv suficient pentru a genera entuziasm cosmului american: Dow Jones a pierdut 0,10%, in timp ce Nasdaq a castigat 0,18%. continuă pe Hotnews

Ariel Constantinof, invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de miercuri, 12 noiembrie, este Ariel Constantinof, blogger, cel care detine Motivonti. ro , un blog despre motivare si dezvoltare personala. De asemenea, el a creat Tribul , un sistem de curierat pe biciclete.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Doua dintre bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Doi dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

A fost exmatriculat din cauza unei postari pe blog si a ajuns sa faca 500 lei/zi din blogging. 10 lectii de la Ariel Constantinof

Bloggerul Ariel Constantinof, care detine Motivonti. ro, a fost exmatriculat cand era la liceu din cauza unei postari pe blog, iar acum a ajuns sa castige pana la 500 de lei pe zi din aceasta activitate. El a vorbit la WALL STREET 360 despre aceasta.

Ponta si Iohannis, fata in fata la dezbateri: care a fost calitatea prestatiilor si cum este influentat electoratul

Daca prima dezbatere electorala dintre cei doi candidati la Presedintie a inclinat balanta discursului in favoarea lui Victor Ponta, in confruntarea de la B1 TV decalajul a fost usor recuperat de Klaus Iohannis, spun analistii politici.

WSJ: SUA spioneaza telefoanele mobile din avion pentru a-i depista pe infractori

Autoritatile americane au creat un dispozitiv de spionare din avion, care colecteaza date de la telefoanele mobile a zeci de mii de persoane, in incercarea de a localiza si captura infractori, scrie The Wall Street Journal WSJ) in editia de joi, citat.

Andrei Pogonaru, despre mall-ul din Obor: Avem deja finantare. SIF Oltenia nu poate bloca proiectul

Andrei Pogonaru, partener Central European Financial Services CEFS) si fiul omului de afaceri Florin Pogonaru, vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street. ro despre stadiul lucrarilor la mall-ul Veranda din imediata apropiere a pietei Obor, dar si.

Black Friday 2014: FloriDeLux, CIT Group si Libris anunta reduceri consistente

Aproape orice produse vor putea fi cumparate de Black Friday in 2014, si cele mai recente anunturi ale companiilor vin sa ateste acest lucru. FloriDeLux. ro , in raspuns la intrebarile WALL-STREET. ro, au confirmat de asemenea prezenta in campania de.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, runda II: cum s-a prezentat primarul Sibiului la B1 TV

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au aflat miercuri in studioul B1 TV pentru o a doua runda de dezbatere, de data aceasta ceva mai bine organizata si pentru care ambii candidati au primit temele inainte de startul dialogului. Wall-Street. ro va prezinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )