Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost exmatriculat din cauza unei postari pe blog si a ajuns sa faca 500 lei/zi din blogging. 10 lectii de la Ariel Constantinof

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost exmatriculat din cauza unei postari pe blog si a ajuns sa faca 500 lei/zi din blogging. 10 lectii de la Ariel Constantinof

Bloggerul Ariel Constantinof, care detine Motivonti. ro, a fost exmatriculat cand era la liceu din cauza unei postari pe blog, iar acum a ajuns sa castige pana la 500 de lei pe zi din aceasta activitate. El a vorbit la WALL STREET 360 despre aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

UNHCR: 13,6 milioane de persoane au fost stramutate din cauza conflictelor din Siria si Irak

Aproximativ 13,6 milioane de persoane au fost stramutate din cauza conflictelor din Siria si Irak, a anuntat marti inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR), potrivit Reuters. Dintre acestia, 7,2.

Sheryl Lee, protagonista serialului Twin Peaks, are probleme financiare din cauza unei boli grave

Sheryl Lee, interpreta personajului Laura Palmer din serialul de televiziune Twin Peaks, are probleme financiare serioase, din cauza unei boli sangvine grave, care i-a afectat capacitatea de a lucra.

Patru curse aeriene, intarziate sau anulate, din cauza cetii de pe Aeroportul Cluj

Patru curse aeriene interne si externe operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, au avut intarzieri sau au fost anulate din cauza cetii, relateaza Mediafax.

Inundatii la Milano: Doua persoane si-au pierdut viata din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

In orasul italian Milano a fost decretata stare de urgenta dupa ce doua rauri au iesit din matca din cauza ploilor torentiale. Mai mult, la metroul din Milano s-a dat alarma pentru ca apele s-au transformat.

Cluj: 5 curse aeriene intarziate sau anulate din cauza cetii

Un numar de 5 curse aeriene interne si externe au fost intarziate sau anulate marti pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj din cauza cetii.

Antena 3, promo mincinos la emisiunea lui Gadea: Iohannis a anuntat ca nu participa la dezbaterea cu Ponta din cauza aparitiilor anterioare dezastruoase

Antena 3 a difuzat joi un promo mincinos in care afirma ca Iohannis i-a anuntat ca nu se prezinta la dezbaterea cu Victor Ponta din cauza aparitiilor dezastruoase din precedentele doua confruntari.

Document guvernamental: Administratia este ineficienta din cauza politizarii excesive, coruptiei

Romania continua sa se afle, dupa primul val de reforme initiate in 2005, pe ultimul loc in Europa la eficienta guvernarii, iar administratia publica se confrunta in continuare cu o lipsa cronica de eficienta inclusiv din cauza politizarii excesive, se.

Circulatie ingreunata din cauza cetii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe drumuri nationale importante din judetele Hunedoara si Suceava se circula ingreunat, din cauza cetii precizam ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, doua atentionari nowcasting pentru mai multe judete). Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, sfatuim conducatorii auto sa circule prudent, cu viteza redusa.

7 persoane au fost ranite dupa explozia unei bombe in metroul din Cairo

Cel putin sapte persoane au fost ranite grav in aceasta dimineata, dupa ce un dispozitiv explozibil a fost detonat intr-un vagon de metrou din capitala Egiptului, Cairo, transmite AFP, citand autoritatile de.

Boeing a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari din partea unei companii japoneze

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari pentru 80 avioane 737 Max din partea SMBC Aviation Capital, companie de inchirieri din Japonia, relateaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )