Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, din Statele Unite ale Americii, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Euro a inchis in scadere

Euro a inchis luni in scadere usoara in piata interbancara locala, sub 4,42 lei, pe volume reduse la tranzactionare, in timp ce in regiune moneda europeana a pierdut teren mai accentuat in raport cu alte valute, precum zlotul si forintul.

Wall Street inchide in crestere si atinge noi recorduri

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere si atinge astfel noi recorduri, implusul fiind generat de rezultatele bune ale marilor corporatii: Dow Jones a crescut cu 0,12%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 0,71% dupa ce joi doborase un record vechi de 15 ani.

Cristina Rosca (RealTime), la WS 360: Urmeaza o noua bula in rezidential?

Cristina Rosca, managing partner al companiei de consultanta imobiliara RealTime, este prezenta in emisiunea Wall-Street 360 de miercuri in care va discuta despre evolutia preturilor apartamentelor, dar si despre posibilitatea aparitiei unei noi bule.

Romanii care schimba domeniul auto: Piata de lichid de parbriz este de 30 de milioane de euro

Piata de lichid de parbriz este in jurul a 30 de milioane de euro in prezent si ar putea creste in urmatorii doi ani cu aproximativ 20%, a declarat Costin Alexandru, fondator al CCT Inovation, in cadrul emisiunii WALL-STREET.

Gabriel Sincu (EY): Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor

Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor, a declarat Gabriel Sincu, director executiv in cadrul companiei de consultanta EY Romania, la emisiunea Wall-Street 360 , in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street.

Philip Morris: Angajam intre 40-60 de oameni anul acesta in fabrica din Otopeni

Producatorul de tigari Philip Morris vrea sa angajeze intre 40 si 60 de oameni anul acesta in fabric ape care o detine in Otopeni, langa Bucuresti, ca urmare a cresterii productiei, a declarat pentru Wall-Street. ro, Steen Hjortholm, managing director.

Wall Street, trasa in jos de sectorul biotehnologiilor

Bursa de la New York a inchis in scadere prima sesiune a saptamanii, investitorii fiind ingrijorati de sectorul biotehnologiilor inaintea publicarii rezultatelor trimestriale ale Apple pe acest domeniu: Dow Jones a pierdut 0,23%, iar Nasdaq 0 63%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )