Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon 2015: vom avea un roman in finala! Victorie fantastica pentru Mergea si Bopanna, care vor juca in semifinale contra perechii Tecau - Rojer!

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015: vom avea un roman in finala! Victorie fantastica pentru Mergea si Bopanna, care vor juca in semifinale contra perechii Tecau - Rojer!

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in semifinalele turneului de dublu de la Wimbledon, dupa un succes in fata fratilor Bryan, cel mai bun dublu din istoria tenisului. continuă pe Adevărul

Wimbledon 2015: Florin Mergea este si el in sferturile de finala la Wimbledon

RomanulFlorin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Wimbledon 2015: Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Julien Rojer, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon 2015.

Wimbledon 2015: Serena versus Venus Williams, a 13-a confruntare intre surori la un Grand Slam. Programul optimilor

Luni, la Wimbledon, au loc optimile de finala pe ambele tablouri. Poate cea mai interesanta partida este cea dintre surorile Williams.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua.

LIVETEXT Wimbledon 2015: Monica Niculescu - Timea Bacsinszky, meci pentru calificarea in sferturi. 1-1 la seturi

Monica Niculescu si Timea Bacsinszky, din Elvetia, locul 15 WTA, au inceput meciul din optimile de finala de la Wimbledon.

Wimbledon 2015. Programul de luni: Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea joaca pentru sferturi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, luni, in optimile de finala de la Wimbledon, in al doilea meci de pe terenul 18.

Wimbledon 2015: Florin Mergea si Horia Tecau joaca azi in sferturile de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea, acum cu parteneri diferiti, vor juca in sferturile de finala ale probei de dublu.

Wimbledon 2015: Poza zilei vine de la Ilie Nastase, care i-a incantat pe englezi

Ilie Nastase a fost prezent ieri in tribune la Wimbledon, iar prezenta lui nu a trecut neobservata in special din cauza tinutei pe care a imbracat-o.

Wimbledon 2015. Un meci de pe tabloul masculin a fost intrerupt de intuneric

Americanul John Isner e un pericol pentru organizatorii de turnee si pentru Wimbledon in special. Daca nu e programat sa joace primul, are toate sansele sa-l apuce noaptea pe teren, asa cum s-a intamplat si ieri, in meciul cu Cilic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )