Libnet.ro
UNICEF

08:30

Wimbledon: Irina Begu, eliminata de Sarapova, in ciuda unui meci foarte bun al romancei

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Irina Begu, eliminata de Sarapova, in ciuda unui meci foarte bun al romancei

Irina Begu, cap de serie numarul 29, a fost eliminata de Maria Sarapova, a patra favorita, din turul al treilea al turneului de grand slam de la Wimbledon. continuă pe România Liberă

Live Text Wimbledon. Irina Begu - Maria Sarapova: 4-4. Spectacol total, lovituri fantastice pentru Irina!

Irina Begu, cap de serie numarul 29, o intalneste, vineri, pe Maria Sarapova, a patra favorita, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Ea va avea o misiune dificila, de a trece de o jucatoare care nu a pierdut niciodata in fata unei romance.

Live Text Wimbledon. Irina Begu - Maria Sarapova: ora 17.30. Rusoaica, neinvinsa de romance

Irina Begu, cap de serie numarul 29, o intalneste, vineri, pe Maria Sarapova, a patra favorita, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Ea va avea o misiune dificila, de a trece de o jucatoare care nu a pierdut niciodata in fata unei romance.

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea. Urmeaza DUELUL carierei cu Sarapova!

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, acolo unde va disputa un duel cu Maria Sarapova, a patra favorita.

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea dupa un meci maraton! O asteapta o partida cu Maria Sarapova

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, dupa victoria in fata Lesiei Tsurenko din Ucraina, scor 7-5, 6-7, 7-5.

Wimbledon: Irina Begu, in turul doi. Drum liber spre un duel cu Sarapova

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29, are un traseu usor spre un duel cu Maria Sarapova chiar din turul al treilea, dupa ce a eliminat-o pe una dintre tinerele sperante ale tenisului rusesc.

Wimbledon: Irina Begu, in turul trei dupa un meci maraton - Urmeaza duelul cu Maria Sharapova

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 29) s-a calificat in turul trei de la Wimbledon, dupa un meci maraton cu Lesia Tsurenko Ucraina - locul 68 WTA) - partida a durat doua ore si 45 de minute scor 7-5 6-74) 7-5). In urmatoarea partida, Begu va da peste Maria Sharapova, favorita numarul patru a competitiei londoneze.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Wimbledon

La capatul unui meci maraton de doua ore si 45 de minute cu Lesia Tsurenko din Ucraina, Irina Begu a obtinut calificarea in turul 3 la Wimbledon.

Irina Begu, victorioasa la dublu! Vineri joaca cel mai important meci al sau la Wimbledon, cu Maria Sarapova

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon, alaturi de jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena. Vineri o va intalni pe Maria Sarapova, in jurul orei 17.

LIVETEXT Wimbledon: Irina Begu versus Maria Sarapova, castigatoarea merge in optimile de finala

Irina Begu o intalneste pe Maria Sarapova in turul al treilea de la Wimbledon, miza fiind calificarea in optimile turneului de Grand Slam de la Londra. Partida va incepe in jurul orei 17.

Maria Sharapova o elimina pe Irina Begu de la Wimbledon

Irina Begu nu a reusit surpriza, vineri, in meciul cu Maria Sharapova si se vede eliminata in turul 3 la Wimbledon. Chiar si asa, jucatoarea noastra ramane cu cel mai bun rezultat din cariera pe iarba londoneza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )