Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Roma: Ana Ivanovic, eliminata in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Ana Ivanovic, eliminata in turul doi

Ana Ivanovic cap de serie numarul sapte) a parasit turneul Premier 5 de la Roma inca din turul doi, sportiva din Serbia fiind invinsa de Daria Gavrilova Rusia - locul 87 WTA, jucatoare venita din calificari). continuă pe Hotnews

Surpriza la Roma: Ana Ivanovic, eliminata de Gavrilova, dupa 3 ore de joc

O surpriza de proportii a avut loc in cadrul turneului de la Roma, in turul al doilea, cand Ana Ivanovic Serbia), a saptea favorita, a fost eliminata de rusoaica Daria Gavrilova, 78 WTA.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

Roma Masters: Grigor Dimitrov, in turul doi

Grigor Dimitrov cap de serie numarul zece) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Roma, jucatorul din Bulgaria invingandu-l pe Jerzy Janowicz, din Polonia, scor 6-3, 7-64).

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

WTA Roma: Victorii superbe pentru romani: Begu a eliminat-o pe Kerber in doua seturi, Dulgheru a trecut de Safarova, iar Mergea se va duela la dublu cu Tecau/ Halep - Venus Williams in sferturi

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie numarul 9 si pozitia 11 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala. Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Alexandra Dulgheru a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in turul doi al calificarilor pe sportiva ucraineana Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informeaza wtatennis. com.

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul trei

Maria Sharapova favorita numarul trei) a reusit sa se califice in turul trei al turneului Premier de la Roma, jucatoarea din Rusia profitand de abandonul sportivei Jarmila Gajdosova Australia).

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )