Libnet.ro
UNICEF

14:00

WTA Roma: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep in finala - Garbine Muguruza a abandonat in semifinale

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep in finala - Garbine Muguruza a abandonat in semifinale

Simona Halep, favorita numarul sase, si Elina Svitolina Ucraina, locul 11 WTA), cap de serie numarul opt, se vor infrunta in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Svitolina s-a calificat in finala competitiei dupa ce spaniola Garbine Muguruza Blanco 7 WTA si favorita numarul trei) s-a retras in primul set al celei de-a doua semifinale, la scorul de 4-1 pentru jucatoarea din Ucraina. continuă pe Hotnews

Svitolina, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma, dupa ce Muguruza a abandonat in semifinale

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep, locul 4 WTA. Svitolina a beneficiat in semifinale, sambata, de abandonul sportivei spaniole Garbine Muguruza, numarul 7 mondial.

Elina Svitolina va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, numarul 11 mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma, in care o va intalni pe Simona Halep.

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep in semifinalele de la Roma

Olandeza Kiki Bertens o va intalni pe Simona Halep, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Roma, unde Halep este prezenta pentru a treia oara in cariera.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep este revelatia turneului de la Roma. Care e bilantul intalnirilor directe

Simona Halep a trecut in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a avut un meci oscilant dar pana la urma bun cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

LIVE Simona Halep cu Elina Svitolina in finala de la Roma (duminica, 14:00)

Simona Halep o intalneste, duminica de la ora 14:00, pe Elina Svitolina din Ucraina in finala turneului WTA de la Roma.

LIVE Simona Halep cu Elina Svitolina in finala de la Roma

Simona Halep o intalneste, duminica de la ora 14:00, pe Elina Svitolina din Ucraina in finala turneului WTA de la Roma. Vezi meciul cu streaming live aici.

Asa am trait Simona Halep cu Elina Svitolina in finala de la Roma

Simona Halep a intalnit-o, duminica de la ora 14:00, pe Elina Svitolina din Ucraina in finala turneului WTA de la Roma. Vezi meciul cu streaming live aici.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova si Venus Williams, eliminate in sferturi (Programul semifinalelor)

Karolina Pliskova, favorita numarul doi, si americanca Venus Williams, cap de serie numarul 9, au fost eliminate in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma. Jucatoarea din Cehia a fost invinsa de Elina Svitolina favorita opt), in timp ce Venus a cedat in fata spaniolei Garbine Muguruza cap de serie numarul trei).

Bucurie in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena s-a impus la Madrid

Momente de bucurie in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit.

Bucurie fara margini in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de la Madrid (FOTO)

Momente speciale in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit Ziua Constanta. Fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )