Libnet.ro
UNICEF

20:00

XTB: Cresterea PIB in primul trimestru, apreciere de cel putin 2% pentru intregul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
XTB: Cresterea PIB in primul trimestru, apreciere de cel putin 2% pentru intregul an

Accelerarea cresterii PIB la 2,1% ritm anualizat in primul trimestru al acestui an este o veste buna, care sustine estimari de crestere de cel putin 2% pentru intregul an, semnificativ peste cifrele prognozate de institutiile financiare internationale Comisia Europeana, Fondul Monetar International - 1,6%, BERD - 1,4%), sustine Claudiu Cazacu, analist-sef XTB, conform unui comunicat de presa emis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Libra Bank a inregistrat in primul trimestru o crestere a activelor cu 25%.

Activele Libra Internet Bank au urcat in primul trimestru cu 25% fata de finele anului trecut, la 857,2 milioane lei, iar soldul creditelor a avansat cu 16%, la 596. 5 milioane lei, a anuntat miercuri institutia de credit, informeaza Mediafax. Banca a obtinut in primele trei luni un profit net de 1. 64 milioane lei 373. 000 euro). La sfarsitul anului trecut, Libra Bank avea active de 683,8 milioane lei si un profit net de 5,9 milioane lei. Putin peste jumatate 52%) din totalul soldului de .

GfK: in primul trimestru, piata de bunuri de folosinta indelungata a crescut cu 4%

Primul trimestru al anului a adus o crestere a pietei bunurilor de folosinta indelungata din Romania de 4% fata de acelasi trimestru al lui 2012, atingand valoarea de 349 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa emis de GfK.

Prodlacta si-a majorat pierderile de peste trei ori in primul trimestru

Compania brasoveana Prod-lacta, specializata in productia de lapte si produse lactate, si-a majorat afacerile in primul trimestru al acestui an de peste trei ori, de la 1,542 milioane de lei la 4,982 milioane de lei, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Dacia, a doua crestere din UE dupa Jaguar. Rezultatele pentru primul trimestru 2013.

Dacia este una dintre putinele marci auto aflate pe val intr-o piata cu probleme, cum este cea din UE. Dacia a inregistrat in primul trimestru al anului o crestere de 18,3%, respectiv de 28,2% pentru luna aprilie, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). Constructorul de masini de la Pitesti a inceput anul 2013 cu o serie de cresteri care au dus la ameliorarea situatiei in care se afla grupul Renault, din care face parte. In timp ce majoritatea .

SUA: O tornada a provocat cel putin 41 de morti

Cel putin 41 de persoane au decedat, ieri, dupa ce o tornada a devastat o suburbie din Oklahoma City, SUA, distrugand sute de cladiri, anunta CNN.

SUA: O tornada a provocat cel putin 41 de morti

Cel putin 41 de persoane au decedat, ieri, dupa ce o tornada a devastat o suburbie din Oklahoma City, SUA, distrugand sute de cladiri, anunta CNN.

Cel putin 11 morti in urma unui atentat sinucigas din Afganistan

Un atentat sinucigas, comis in fata consiliului provincial din Baghlan, orasul Pul-e-Khumri, Afganistan, s-a soldat cu moartea a cel putin 11 persoane, a informat politia locala, citata de Agerpres. Printre.

Cel putin opt persoane ucise in explozia a doua masini-capcana in Daghestan

Doua masini-capcana au explodat luni la Mahacikala, capitala republicii ruse Daghestan, din Caucazul de nord, provocand moartea a cel putin opt persoane si ranirea altor 20, au anuntat anchetatori locali,.

China: Cel putin 13 morti si 20 de disparuti dupa o explozie produsa la o fabrica de munitie

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte 20 sunt date disparute, dupa o explozie produsa la o fabrica de munitie din estul Chinei, relateaza presa oficiala, potrivit AFP, citata de Mediafax. Deflagratia,.

VIDEO UPDATE Tornada in sudul Statelor Unite. Cel putin 91 de morti. Pagina speciala pe Facebook cu obiecte pierdute si recuperate

Cel putin 91 de persoane au murit dupa ce o tornada care a lovit, luni, o suburbie din Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand sute de cladiri, inclusiv doua scoli, potrivit presei locale. O persoana a creat pe Facebook o pagina speciala unde toti cei care au gasit obiecte luate de sus de tornada publica fotografii cu acestea si vor le inapoieze victimelor,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2669 seconds )