Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zegrean: Sesizarea referitoare la Guvernul Ponta 3 are obiect. Nu exista renuntare la judecata

Antena3 Antena3,
Zegrean: Sesizarea referitoare la Guvernul Ponta 3 are obiect. Nu exista renuntare la judecata

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura. continuă pe Antena3

UPDATE: CCR a RESPINS sesizarea PDL. Guvernul Ponta 3 este CONSTITUTIONAL

UPDATE 13:25 - Curtea Constitutionala a Romaniei a respins cu majoritate de voturi sesizarea depusa de PDL. Judecatorii CCR au decis sa respinga sesizarea PDL si PMP. Decizia a fost luata cu.

Iohannis: Guvernul Ponta III este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins, arata B1TV. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas politic gresit. Victor Ponta si-a construit un guvern care are putina personalitate, multe titluri, putine realizari. Este o abordare care se poate incerca, dar pe mine nu m-a convins cu aceasta echipa guvernamentala. Toata aceasta faza cu presedintele mi s-a parut suspecta, .

Klaus Iohannis: Guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas.

Deputatul PNL Calin Potor s-a inscris in PSD: Acesta anuntase ca va vota Guvernul Ponta 3

Deputatul de Alba Calin Potor s-a inscris in PSD, sustinand ca a fost exclus din randul liberalilor, dupa ce a votat Guvernul Ponta 3. Potor a precizat ca a facut acest lucru intrucat doreste doreste.

Basescu a semnat numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in Guvernul Ponta II. 14:00 - depunerea juramantului. El va fi si vicepremier interimar

Update 12. 33 - Gabriel Oprea va depune juramantul ca ministru de Interne in Guvernul Ponta II, la ora 14. Update 12. 26 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea ca ministru de.

Guvernul Ponta III a primit votul Parlamentului

Guvernul Ponta III a primit, ieri, votul Parlamentului, in urma unei sedinte de plen explozive, in cadrul careia liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului, renuntand la postura de al doilea cel mai puternic om in stat.

UPDATE. CCR decide sambata daca investirea Guvernului Ponta III este constitutionala.

Curtea Constitutionala se va intruni sambata sa decida, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, informeaza Mediafax. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura Curtii nu exista renuntarea la judecata. Intrebat care ar fi consecintele admiterii sesizarii PDL-PMP, .

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea PMP si PDL privind componenta Guvernului. Zegrean: Sesizarea are obiect (VIDEO)

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Partidului Democrat Liberal si a Partidului Miscarea Populara pe votul de incredere al Parlamentului privind modificarea componentei Guvernului. Asta dupa ce atat.

CCR: Guvernul Ponta 3 este constitutional. Contestatia PMP si PDL este inadmisibila

Curtea Constitutionala a decis, sambata, ca sesizarea PMPsi PDL privind structua Guvernului Ponta 3 este neconstitutionala si inadmisibila. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a.

Iohannis: Guvernul Ponta are putina personalitate, multe titluri, putine realizari

Klaus Iohannis a sustinut ca Victor Ponta a refuzat propunerea PNL privind functia de ministru de Interne si vicepremier spunand ca e complicat de trecut prin Parlament, in schimb acum vine cu un nou guvern si cu o noua alianta. Despre noul executiv, liberalul a sustinut ca are multe titluri, dar putine realizari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )