Libnet.ro
UNICEF

17:30

Zgonea, la Chisinau: Republica Moldova nu are nevoie de o revolutie, ci de evolutie

Adevărul Adevărul,
Zgonea, la Chisinau: Republica Moldova nu are nevoie de o revolutie, ci de evolutie

Memorandumul semnat intre parlamentele Romaniei si Republicii Moldova presupune un transfer de know-how pentru Legislativul de la Chisinau. Presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu, si presedintele Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei, Valeriu Stefan Zgonea, au semnat astazi documentul care prevede colaborarea dintre cele doua institutii de stat. continuă pe Adevărul

Interdictia de a intra in Republica Moldova aplicata romanului George Simion, ridicata de un tribunal din Chisinau

Interdictiile impuse de autoritatile de la Chisinau cetateanului roman George Simion, liderul platformei unioniste 'Actiunea 2012', expulzat la 13 mai din Republica Moldova si declarat persoana indezirabila pe teritoriul acestui stat timp de cinci ani, au fost ridicate, a anuntat organizatia intr-un comunicat citat de Agerpres.

Coruptia la nivel inalt in Republica Moldova este intretinuta de politicieni

In Republica Moldova, lupta impotriva coruptiei la nivel inalt este moarta din fasa si asa va ramane atat timp cat institutiile de drept vor fi repartizate politic. Totodata, preluarea si aplicarea directa a unor retete de-a gata, facute in alte tari, nu vor da rezultatele pe care acestea le-au dat in tarile de origine, fara adaptarea lor la realitatile Republicii Moldova, este de parere expertul anticoruptie din Romania, Laura Stefan.

Un renumit pictor din Romania face un gest impresionant pentru un copil care are nevoie de ajutor

Un pictor renumit a facut un gest minunat pentru Matei, baietelul de 6 luni din Iasi care are nevoie urgent de bani pentru un implant cohlear. Copilul are nevoie de proteze auditive pentru ambele urechi ca sa poata.

Cristian Popa: Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea PIB

Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea produsului intern brut PIB), iar cele mai bune politici sunt cele care dau la o parte impedimentele din fata investitiilor si sporesc increderea investitorilor, a declarat joi Cristian Popa, fost viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Tara noastra are nevoie disperata de investitii in sectorul energetic

Romania are nevoie disperata de investitii, in conditiile in care sectorul energetic traieste in proportie de 90% din investitiile facute inainte de 1990, a declarat astazi Bogdan Badea, secretar de stat in Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, transmit surse din presa.

Tara noastra are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea PIB

Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea produsului intern brut PIB), iar cele mai bune politici sunt cele care dau la o parte impedimentele din fata investitiilor si sporesc increderea investitorilor, a declarat astazi Cristian Popa, fost viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), transmit surse din presa.

Daniel Constantin: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Anul 2016 va fi electoral, iar presiunea pe buget imensa

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, este de parere ca Romania are nevoie de un nou acord cu FMI pentru o finantare ieftina in 2016. Nu sunt un avocat al negocierilor sau al acordurilor cu Fondul Monetar.

Unionistul George Simion nu mai este persona non-grata in Republica Moldova

Curtea de Apel din Chisinau a considerat ca nu exista motive pentru ca liderul unionist George Simion sa fie declarat persona non-grata. in sprijinul presedintelui Actiunii 2012, 200 de intelectuali au inaintat autoritatilor Republicii Moldova scrisori deschise prin care si-au exprimat dezaprobarea fata de masura interdictiei si au solicitat anularea masurii abuzive.

Ziua Vinului va fi sarbatorita in Republica Moldova

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ion Sula, a declarat ca Ziua Nationala a Vinului va avea loc la Chisinau, dupa ce a avut intrevederi cu vinificatorii si companiile turistice.

Diacov dezvaluie cine era dorit procuror european in Republica Moldova. Noua lege va distruge Procuratura

Procurorul municipiului Chisinau, Ion Diacov, sustine ca noua lege privind Procuratura, care urmeaza sa fie votata in lectura a doua de catre Parlament, va distruge acest sistem, iar implementarea acesteia va avea consecinte catastrofale. Reprezentantii Procuraturii Generale au raspuns acuzatiilor, declarand ca aceasta lege a fost avizata pozitiv de Comisia de la Venetia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )