Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Hotnews Hotnews,
 Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

LIVETEXT LIVEVIDEOAcum are loc in Bucuresti parada militara de 1 decembrie, in public sunt 10.000 de persoane. Ziua Nationala, sarbatorita in toata tara

In fiecare an, de 1 decembrie, la Bucuresti, in orasul unirii, la Alba Iulia la Catedrala Reintregirii sau Incoronarii, dar si in toate orasele mari din intreaga tara au loc parade militare, manifestari culturale si ceremonii prilejuite de aniversarea acestei zile, evenimente care ii reunesc alaturi pe romanii de pretutindeni. 37 La parada militara asista circa 10. 000 de persoane Mediafax)11. 29 Incepe parada aeronavelor Aviatiei Romane, cu un elicopter Puma, urmat de alte trei formatii de cate trei elicoptere11. 19 Printre cei prezenti se numara Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Valeriu Zgonea, Augustin Zegrean, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si ambasadori straini. 07 A inceput parada militara11. 02 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in Piata Constitutiei si a salutat militarii din dispozitiv. Se intoneaza imnul Romaniei.

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

Un jucator din echipa nationala, impresionat placut de parada militara: Sa va iubiti neconditionat tara

Parada militara de 1 decembrie a avut loc in Piata Constitutiei. Totul a inceput cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Iohannis si cu intonarea imnului Romaniei, moment in care bateria Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul a executat 21 de salve de tun.

Ziua Nationala in tara. La Cluj, lipsesc focurile de artificii. La Alba Iulia, s-a cerut unirea Basarabiei cu tara

Romanii din mai multe orase din tara sarbatoresc Ziua Nationala prin parade militare, depuneri de coroane si alte manifestari.

1 Decembrie 2015 la Cluj: parada militara, deschiderea Targului de Craciun, aprinderea luminilor de sarbatori, concerte rock si opera

De Ziua Nationala se aprinde iluminatul festiv la Cluj si se deschide Targul de Craciun din Piata Unirii, iar diseara atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de Zob si Zdup de la ora 19. 00), respectiv Cargo de la ora 21.

VIDEOParada militara de 1 decembrie s-a incheiat, la eveniment au asistat circa 10.000 de persoane

Foto: Dan Popescu / HotNews. roIn Bucuresti a avut loc traditionala parada militara, in Piata Constitutiei, care a durat peste o ora si la care au asistat circa 10. 000 de oameni. Au participat peste 2. 600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare tancuri, masini, etc), din MApN, MAI, SRI, SPP, STS, etc. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia. Parada a fost LIVEVIDEO si LIVETEXT pe HotNews. ro. In articol gasiti inregistrarea video a acestui eveniment.

Punctele de acces la parada militara de 1 decembrie. Pe unde pot intra oamenii la evenimentul de Ziua Nationala

Participantii la parada militara de Ziua Nationala, care va incepe la ora 11. 00, in Piata Constitutiei, vor putea intra la eveniment prin trei puncte de acces.

FOTO VIDEO Soarele, aliatul focsanenilor la parada de Ziua Nationala a Romanei. Mii de oameni au venit la sarbatoarea din centrul orasului

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor.

Peste 10.000 de suceveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei. Parada militara si muzica populara nu au lipsit din centrul Sucevei

In jur de 10. 000 de suceveni au luat parte si in acest an la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Parada militara si muzica populara au facut deliciul publicului.

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita discret pe malul Borcei

Calarasenii au sarbatorit 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, la Orizont, iar parada trupelor si a tehnicii militare a fost cel mai asteptat moment al zilei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )