Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ziua Nationala in tara. La Cluj, lipsesc focurile de artificii. La Alba Iulia, s-a cerut unirea Basarabiei cu tara

România Liberă România Liberă,
Ziua Nationala in tara. La Cluj, lipsesc focurile de artificii. La Alba Iulia, s-a cerut unirea Basarabiei cu tara

Romanii din mai multe orase din tara sarbatoresc Ziua Nationala prin parade militare, depuneri de coroane si alte manifestari. continuă pe România Liberă

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres.

Vicepremierul Vasile Dancu la Alba Iulia de Ziua Nationala: Anul viitor va fi unul al refacerii proiectului Romania

Prezent la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei, vicepremierul Vasile Dancu a vorbit despre proiectul cel mai important pe care il are Guvernul Ciolos. El a spus ca este nevoie de mai multa solidaritate indreptata spre reconstructia Romaniei. Dancu a spus ca anul viitor cuvantul de ordine este schimbarea.

La Cluj, Targul de Craciun se deschide marti, de Ziua Nationala. Programul celor 26 de zile magice de sarbatoare

La Cluj, Targul de Craciun se va deschide de Ziua Nationala, in Piata Unirii, iar pana pe 26 decembrie, atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de grupuri si ansambluri scolare, 40 trupe si artisti de muzica care vor canta colinde, muzica traditionala populara, rock, folk, pop si opera.

Fata nascuta de Ziua Nationala: Nu as da Romania pe nimic. Daca pleci in alta tara ce rezolvi? Romania mea e frumoasa

Parade militare urmate de concerte si mese populare se desfasoara astazi in marile orase ale tarii. Adevarul va prezinta povestile mai multor romani care au respectat si respecta cu adevarat ziua de 1 Decembrie. Una dintre povesti este a unei tinere din Sibiu care s-a nascut de Ziua Nationala.

Ziua Nationala: Au inceput ceremoniile de 1 Decembrie

Anual, in toata tara, de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este marcata prin parade militare si ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.

Ziua Nationala: Ce evenimente au loc de 1 Decembrie

Anual, in toata tara, de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este marcata prin parade militare si ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.

Familia din Gorj care a parasit definitiv Romania chiar de Ziua Nationala. Au ales Irlanda de Nord: Parintii cred ca acolo o sa avem o viata buna

Sorin Sucea are 15 ani si, astazi dimineata, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, a plecat definitiv din tara, impreuna cu parintii si sora lui mai mica, in Irlanda de Nord. Familia sa a trait pana acum in municipiul Targu Jiu, dar a emigrat in Irlanda de Nord in cautarea unei vieti mai bune, in primul rand pentru copii.

In ce orase si de la ce ore incep festivitatile de Ziua Nationala a Romaniei

Romania isi serbeaza astazi Ziua Nationala, iar in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara vor avea loc evenimente speciale si defilari militare.

Ziua Nationala: Peste 150.000 de steaguri, realizate la o fabrica din Sibiu

O fabrica din Marsa, judetul Sibiu, a realizat peste 150. 000 de steaguri, accesorii pentru masini si cocarde tricolore, pentru Ziua Nationala. Produsele au fost comandate de firme si institutii din intreaga tara pentru a fi folosite la ceremonii sau facute cadou invitatilor.

EXCLUSIV Fotografia care arata interesul national al lui Gabriel Oprea, care a ales Dubaiul de Ziua Nationala a Romaniei

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a plecat in Dubai chiar in ziua in care romanii sarbatoreau Ziua Nationala. inainte, insa, a transmis un mesaj de unitate si solidaritate catre toti romanii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )