Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fata nascuta de Ziua Nationala: Nu as da Romania pe nimic. Daca pleci in alta tara ce rezolvi? Romania mea e frumoasa

Adevărul Adevărul,
Fata nascuta de Ziua Nationala: Nu as da Romania pe nimic. Daca pleci in alta tara ce rezolvi? Romania mea e frumoasa

Parade militare urmate de concerte si mese populare se desfasoara astazi in marile orase ale tarii. Adevarul va prezinta povestile mai multor romani care au respectat si respecta cu adevarat ziua de 1 Decembrie. Una dintre povesti este a unei tinere din Sibiu care s-a nascut de Ziua Nationala. continuă pe Adevărul

FOTO Cum au petrecut barladenii de Ziua Nationala a Romaniei. Punctul de atractie: fasolea cu aroma de carnaciori

Din ciclul de manifestari organizate de autoritatile barladene pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cele mai atractive pentru publicul larg au fost cele care au avut loc in fata Cercului Militar.

Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Satu Mare. De Ziua Nationala se va porni si iluminatul festiv

In organizarea Prefecturii, a Consiliului Judetean si Primariei Satu Mare, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in judet vor fi organizate o ampla serie de evenimente dedicate acestei sarbatori nationale. De asemnea, de Ziua Nationala se va aprinde la Satu Mare si iluminatul festiv in fata Hotelului Dacia.

Bucurestenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei cu fasole si ciolan: E buna fasolica, mai ales ca e gratuita

Peste 10. 000 de oameni au fost prezenti in acest an la parada militara organizata in Piata Constitutiei de Ziua Nationala a Romaniei. Cei mai multi s-au inghesuit sa prinda un loc in fata multimii de unde sa poata vedea defilarea, insa au plecat acasa cu buza umflata. Altii insa au fost mai interesati de portiile gratuite de fasole cu ciolan impartite gratuit de primarie.

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

Familia din Gorj care a parasit definitiv Romania chiar de Ziua Nationala. Au ales Irlanda de Nord: Parintii cred ca acolo o sa avem o viata buna

Sorin Sucea are 15 ani si, astazi dimineata, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, a plecat definitiv din tara, impreuna cu parintii si sora lui mai mica, in Irlanda de Nord. Familia sa a trait pana acum in municipiul Targu Jiu, dar a emigrat in Irlanda de Nord in cautarea unei vieti mai bune, in primul rand pentru copii.

Vicepremierul Vasile Dancu la Alba Iulia de Ziua Nationala: Anul viitor va fi unul al refacerii proiectului Romania

Prezent la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei, vicepremierul Vasile Dancu a vorbit despre proiectul cel mai important pe care il are Guvernul Ciolos. El a spus ca este nevoie de mai multa solidaritate indreptata spre reconstructia Romaniei. Dancu a spus ca anul viitor cuvantul de ordine este schimbarea.

SUA au felicitat Romania de Ziua Nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a felicitat poporul roman, in numele presedintelui american Barack Obama, de Ziua Nationala a Romaniei si a pledat pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania, relateaza Mediafax.

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Cum relateaza presa din Ungaria incidentele petrecute in Secuime, de Ziua Nationala a Romaniei

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Presa din Ungaria a relatat, marti, pe scurt, citand comunicatul DIICOT si, in unele cazuri, site-uri din Romania, despre incidentele care au avut loc, pe 1 Decembrie, la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Targu Secuiesc.

Iohannis: Ziua Nationala trebuie privita ca un nou inceput, dupa un an dificil, marcat de tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Ziua Nationala trebuie sa marcheze un nou inceput, dupa un an marcat de tragedii, care au aratat ce lucruri nu functioneaza in Romania si care au scos la iveala o profunda dorinta de.

In ce orase si de la ce ore incep festivitatile de Ziua Nationala a Romaniei

Romania isi serbeaza astazi Ziua Nationala, iar in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara vor avea loc evenimente speciale si defilari militare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )