Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ziua Portilor Deschise Dacia Plant 2013.

România Liberă România Liberă,
Ziua Portilor Deschise Dacia Plant 2013.

Bod-Brasov, 7 iunie 2013 Dacia Plant si-a deschis portile catre publicul larg, presa si parteneri si a impartasit cu acestia rezultatele proiectelor sale din ultimul an. Toti cei care au dorit sa vada cum se produc suplimentele alimentare au fost primiti cu bratele deschise la sediul fabricii Dacia Plant din comuna Bod. Interesul din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru produsele naturale si succesul editiei anterioare a determinat managementul companiei sa stabileasca . continuă pe România Liberă

Ziua Portilor Deschise Dacia Plant 2013.

Bod-Brasov, 7 iunie 2013 Dacia Plant si-a deschis portile catre publicul larg, presa si parteneri si a impartasit cu acestia rezultatele proiectelor sale din ultimul an. Toti cei care au dorit sa vada cum se produc suplimentele alimentare au fost primiti cu bratele deschise la sediul fabricii Dacia Plant din comuna Bod.

Dacia Plant vrea circa 7 mil. euro din vanzarea de suplimente alimentare

Producatorul de suplimente alimentare Dacia Plant si-a bugetat in acest an o crestere de 26% a afacerilor, pana la 6,8 mil. euro, potrivit Cosminei Oprea, director general al companiei.

Dacia Plant a investit un milion de euro in fosta cantina Rulmentul

Compania Dacia Plant, specializata in productia de comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri si pulberi naturiste, a anuntat ca investitia in modernizarea si transformarea fostei cantine a companiei brasovene Rulmentul SA se apropie de final.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )