Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dacia Plant vrea circa 7 mil. euro din vanzarea de suplimente alimentare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia Plant vrea circa 7 mil. euro din vanzarea de suplimente alimentare

Producatorul de suplimente alimentare Dacia Plant si-a bugetat in acest an o crestere de 26% a afacerilor, pana la 6,8 mil. euro, potrivit Cosminei Oprea, director general al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

SUTE DE JOBURI. Americanii de la Lufkin sunt gata sa deschida fabrica de 130 mil. euro din judetul Prahova

Compania americana Lufkin Industries, unul dintre cei mai importanti producatori de utilaje petroliere, va inaugura la jumatatea acestei luni fabrica din Aricestii Rahtivani - judetul Prahova, investitie a carei valoare se ridica la 130 de milioane de.

Dacia Plant a investit un milion de euro in fosta cantina Rulmentul

Compania Dacia Plant, specializata in productia de comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri si pulberi naturiste, a anuntat ca investitia in modernizarea si transformarea fostei cantine a companiei brasovene Rulmentul SA se apropie de final.

Ziua Portilor Deschise Dacia Plant 2013.

Bod-Brasov, 7 iunie 2013 Dacia Plant si-a deschis portile catre publicul larg, presa si parteneri si a impartasit cu acestia rezultatele proiectelor sale din ultimul an. Toti cei care au dorit sa vada cum se produc suplimentele alimentare au fost primiti cu bratele deschise la sediul fabricii Dacia Plant din comuna Bod. Interesul din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru produsele naturale si succesul editiei anterioare a determinat managementul companiei sa stabileasca .

Ziua Portilor Deschise Dacia Plant 2013.

Bod-Brasov, 7 iunie 2013 Dacia Plant si-a deschis portile catre publicul larg, presa si parteneri si a impartasit cu acestia rezultatele proiectelor sale din ultimul an. Toti cei care au dorit sa vada cum se produc suplimentele alimentare au fost primiti cu bratele deschise la sediul fabricii Dacia Plant din comuna Bod.

Agricover ia un nou credit: 15 mil. euro pentru afacerea de finantari agricole

Grupul Agricover, cu afaceri de 218 mil. euro anul trecut, a obtinut o noua linie de creditare din partea Black Sea Trade and Development Bank, in valoare de 15 mil. euro, suma care va fi folosita pentru sustinerea activitatii de creditare.

Bosch a investit 50 mil. euro intr-o unitate de productie pentru industria auto din Blaj

Concernul german Bosch a inaugurat la Blaj o noua unitate de productie pentru componente auto, investitia, cifrata la aproape 50 de milioane de euro, urmand sa creeze circa 300 de noi locuri de munca pana la sfarsitul anului.

Seful France Telecom, actionarul Orange Romania, arestat preventiv intr-un caz de arbitraj de 403 mil. euro

Stephane Richard, directorul general al France Telecom, cel mai mare grup de telecomunicatii francez si actionarul Orange Romania- cel mai mare operator din telecomul local, a fost arestat preventiv luni dimineata in ancheta procesului de.

Investitorii germani i-au reclamat lui Ponta facturi de 100 mil euro: Statul nu are o ...

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA si spun ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, informeaza Mediafax. Reclamatiile i-au fost transmise premierului Ponta, aflat la Berlin, intr-o conferinta pe teme economice. Returnarea TVA este o problema majora, deoarece atunci cand lucrezi si .

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )