Libnet.ro
UNICEF

01:05

12 candidati pentru Primaria Capitalei au fost declarati admisi

B1 B1,
12 candidati pentru Primaria Capitalei au fost declarati admisi

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a publicat lista candidatilor admisi in cursa pentru Primaria Generala. Potrivit acesteia, 12 candidati au intrunit conditiile necesare pentru a participa. continuă pe B1

Alegeri locale 2016: Biroul Electoral Municipal a respins cinci candidaturi pentru Primaria Capitalei si patru liste de consilieri

Cinci candidaturi pentru Primaria Generala au fost respinse de catre Biroul Electoral Municipal, dintre cele 20 depuse, precum si patru liste pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, conform News. ro.

Adrian Severin si Daniel Barbu si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore de termenul limita

Daniel Barbu, senatorul ALDE si Adrian Severin PSD), fost europarlamentar, si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore inainte de termenul limita. Adrian.

12 candidati intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Cinci candidaturi au fost respinse

Biroul Electoral Municipal BEM) a admis candidaturile a 12 candidati la Primaria Capitalei dintr-un total de 17.

Catalin Predoiu: Ciprian Ciucu va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Primaria Capitalei. Ciucu: Zestrea pe care o aduc e credibilitatea mea

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, ca fostul candidat al M10 pentru Bucuresti, Ciprian Ciucu, va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul General al Capitalei, fiind propus dupa alegeri pentru una din functiile de viceprimar.

Robert Turcescu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Noi, PMP, dam tonul la schimbare (VIDEO)

Robert Turcescu si-a depus oficial candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei, el fiind sustinut de Partidul Miscarea Populara, formatiune condusa de Traian Basescu. Un program scris.

Adevarul Live, ora 13.00. Eugen Tomac, despre proiectul sau electoral pentru Sectorul 1 si despre candidatura lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, Eugen Tomac, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele sale de a ajunge primar. De asemenea, Tomac prezinta detalii de culise privind decizia PMP de a-l sustine pe Robert Turcescu in cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre implicarea lui Traian Basescu in campania electorala.

Candidatul PNTCD si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei

In seara zilei de 26. 2016, in jurul orei 23:45, doamna ambasador Iulia Gorea Costin, candidatul PNTCD la functia de primar general al Municipiului Bucuresti, a depus la Biroul Electoral Municipal dosarul celor peste 20. 000 de semnaturi colectate de la Bucuresteni.

Cine se bate pentru Primaria Bucuresti. Sunt sapte candidati pe un scaun

Sapte candidati sunt in prezent in cursa pentru Primaria Capitalei, iar marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor. Cine se bate pentru Primaria Bucuresti PSD - Ga.

Lumea pestrita a candidatilor la Primaria Capitalei: Parlamentari, fosti primari urmariti penal, o frantuzoaica si o moldoveanca

Campania electorala pentru Primaria Capitalei se apropie, iar in lumea pestrita a aspirantilor la fotoliul de edil regasim fosti primari urmariti penal, diversi politicieni, o frantuzoaica, dar si o ca.

Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE 11:41 Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei Sorin Oprescu, fostul primar general al municipiului Bucuresti, a declarat luni, in fata Curtii de Apel, ca nu va candida pentru un nou mandat al Primariei Capitalei, deoarece il opresc morala si controlul judiciar, transmit surse din presa. * Sorin Oprescu: in societatea noastra actioneaza prezumtia de vinovatie Fostul Primar General al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns luni dimineata la Curtea de Apel, unde a stat de vorba cateva minute cu jurnalistii, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )