Libnet.ro
UNICEF

23:00

12 persoane au fost ranite, iar atacatorul, un refugiat sirian, a murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
12 persoane au fost ranite, iar atacatorul, un refugiat sirian, a murit

ACTUALIZARE 08:33 Ministrul de interne bavarez isi nuanteaza declaratia cu privire la atentat Autoritatile germane investigheaza in prezent daca explozia produsa ieri seara la Ansbach a fost intr-adevar un atentat terorist, a tinut sa sublinieze ministrul de interne Joachim Herrmann, dupa ce sugerase anterior posibilitatea unui atentat, potrivit DPA. ----- O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, in urma unei explozii produse duminica noapte intr-un restaurant din Ansbach, o localitate situata in apropiere de orasul Nurnberg, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

ATAC cu MACETA in Germania: O persoana a fost UCISA, iar alte doua ranite. Atacatorul, un refugiat sirian, implicat si in alte atacuri (FOTO)

UPDATE: Barbatul care a ucis o femeie cu o maceta si a ranit alte doua persoane este un refugiat sirian in varsta de 21 de ani, care a mai fost implicat in alte atacuri, a anuntat duminica.

Germania: Primarul din Ansbach anunta ca 15 persoane au fost ranite in atacul comis in apropierea locului unde avea loc un festival de muzica

Primarul din Ansbach, Carda Seidel, a anuntat luni ca 15 persoane au fost ranite in atacul cu un dispozitiv explozibil comis duminica din apropierea locului unde se desfasura un festival de muzica, in.

Accident in Agigea. Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident rutier grav, la Agigea. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-un sens giratoriu. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanta si pompierii.

Accident grav pe o autostrada: Un autocar cu elevi s-a rasturnat. 15 persoane au fost ranite

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu 50 de persoane, care transporta 44 de elevi, din Marea Britanie in Italia, s-a rasturnat langa carosabil pe o autostrada din estul.

Un autobuz turistic a intrat intr-un copac. 13 persoane au fost ranite

Circa 13 persoane au fost ranite in New York dupa ce un autobuz turistic a intrat intr-un copac. Autobuzul a incercat sa evite un taxi pe artera pe Fifth Avenue din New York, iar cei 13 pasageri.

Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei.

Accident grav in nordul Capitalei. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. Patru autoturisme au fost implicate, iar una dintre masini s-a rasturnat in.

O persoana a murit, doua au fost ranite

ACTUALIZARE 14:41 Atacatorul a folosit un cutit pentru taiat kebab, nu o maceta Atacatorul sirian care a ucis ieri o colega si a ranit alte cinci persoane in Reutlingen, oras in sud-vestul Germaniei, a folosit un cutit deli pentru feliat kebab, nu o maceta, asa cum s-a relatat anterior, au declarat astazi politistii germani, citati de DPA. -------- Un refugiat sirian in varsta de 21 de ani a omorat ieri o femeie cu o maceta si a ranit alte doua persoane, in orasul Reutlingen din sudul Germaniei, inainte de a fi imobilizat si arestat de politie, transmite Reuters.

O persoana a murit, doua au fost ranite

Un refugiat sirian in varsta de 21 de ani a omorat ieri o femeie cu o maceta si a ranit alte doua persoane, in orasul Reutlingen din sudul Germaniei, inainte de a fi imobilizat si arestat de politie, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )