Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident in Agigea. Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav (VIDEO)

B1 B1,
Accident in Agigea. Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident rutier grav, la Agigea. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-un sens giratoriu. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanta si pompierii. continuă pe B1

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

Accident grav in Constanta. O masina s-a facut bucati in sensul giratoriu de la Agigea. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata noapte, in urma unui grav accident rutier produs in zona sensului giratoriu de la Agigea, judetul Constanta. La fata locului au fost solicitati sa.

Accident grav in nordul Capitalei. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. Patru autoturisme au fost implicate, iar una dintre masini s-a rasturnat in.

Accident grav pe o autostrada: Un autocar cu elevi s-a rasturnat. 15 persoane au fost ranite

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu 50 de persoane, care transporta 44 de elevi, din Marea Britanie in Italia, s-a rasturnat langa carosabil pe o autostrada din estul.

Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei.

Un autobuz turistic a intrat intr-un copac. 13 persoane au fost ranite

Circa 13 persoane au fost ranite in New York dupa ce un autobuz turistic a intrat intr-un copac. Autobuzul a incercat sa evite un taxi pe artera pe Fifth Avenue din New York, iar cei 13 pasageri.

Nou atac in Germania, dupa Munchen: Un tanar sirian inarmat cu o SABIE a ucis o femeie insarcinata. Doua persoane sunt ranite

Un barbat care agita o sabie tip maceta a ucis o femeie si a ranit alte doua persoane in orasul Reutlingen din Baden-Wuerttemberg .

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

Accident rutier cu o ambulanta, in Ploiesti. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului.

Nou atac in Germania, dupa Munchen: Un barbat inarmat cu o sabie a ucis o femeie. Alte doua persoane sunt ranite. Atacatorul este SIRIAN

Un barbat care agita o sabie tip maceta a ucis duminica o femeie si a ranit alte doua persoane in orasul Reutlingen din Baden-Wuerttemberg, in sudul Germaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )