Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident rutier cu o ambulanta, in Ploiesti. Cinci persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident rutier cu o ambulanta, in Ploiesti. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului. continuă pe Antena3

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei.

Accident grav in nordul Capitalei. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. Patru autoturisme au fost implicate, iar una dintre masini s-a rasturnat in.

Grav accident rutier in Mioveni. Doua persoane au murit, iar noua au ajuns la spital

Un autoturism a intrat intr-un microbuz, in Mioveni, sambata dimineata. in total,11 persoane au fost implicate in acest accident. Doua persoane si-au pierdut viata, iar noua persoane.

Accident in Agigea. Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident rutier grav, la Agigea. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-un sens giratoriu. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanta si pompierii.

Accident grav pe o autostrada: Un autocar cu elevi s-a rasturnat. 15 persoane au fost ranite

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu 50 de persoane, care transporta 44 de elevi, din Marea Britanie in Italia, s-a rasturnat langa carosabil pe o autostrada din estul.

Un autobuz turistic a intrat intr-un copac. 13 persoane au fost ranite

Circa 13 persoane au fost ranite in New York dupa ce un autobuz turistic a intrat intr-un copac. Autobuzul a incercat sa evite un taxi pe artera pe Fifth Avenue din New York, iar cei 13 pasageri.

Bucuresti: Doua persoane, ranite intr-un accident rutier, in zona Baneasa

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, vineri dimineata, la intersectia strazilor Nicolae Caramfil cu Alexandru Serbanescu din Capitala.

Accident rutier la Darmanesti

Sase persoane, dintre care patru copii, au ajuns sambata la spital, in urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, pe raza localitatii Darmanesti, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )