Libnet.ro
UNICEF

13:30

Achizitiile publice din Republica Moldova, desfasurate cu incalcari

Adevărul Adevărul,
Achizitiile publice din Republica Moldova, desfasurate cu incalcari

Unele institutii din tara aleg proceduri netransparente pentru organizarea achizitiilor publice sau divizeaza contractele in unele cu valoare mai mica pentru a evita organizarea licitatiilor. Totodata, multe contracte de achizitii sunt aplicate cu incalcari, iar nimeni nu este pedepsit pentru aceasta, sunt concluziile unui raport de monitorizare a achizitiilor publice realizat de AGER si Centrul de Investigatii Jurnalistice CIJM). continuă pe Adevărul

Numarul pasionatilor de robotica din Republica Moldova este in crestere. Poate aici este viitorul Steve Jobs

Opt licee din Republica Moldova au primit marti, 12 decembrie, cate sapte seturi de robotica care vor fi utilizate la cursurile optionale introduse deja in programul de invatamant al institutiilor. Investitiile pentru un club de robotica din cadrul unei scoli au valoarea de 4. 000 de dolari.

Vlad Plahotniuc este candidatul la functia de premier, in Republica Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier.

Se urca Basarabia pe Cruce - Republica Moldova intre Dictatura Mafiota si Revolutie

Se urca Basarabia pe Cruce si cuie pentru ea se pregatesc, cam asa s-ar transpune prin cantec ceea ce acum se petrece la Chisinau. Efortul statului roman de dupa 2009 se afla la doar un pas de a fi spulberat. in Republica Moldova, chiar in aceste momente, are loc o lovitura de stat, ce va impune o dictatura chiar la granitele Romaniei.

Studiu: Republica Moldova trebuie sa ramana cu un sistem parlamentar

Republica Moldova trebuie sa isi mentina sistemul actual de guvernamant si nu ar trebui sa introduca un sistem bazat pe alegerea directa a presedintelui tarii de catre cetateni si sporirea puterilor sale. Formele de guvernamant care presupun concentrarea unui nivel sporit de putere in mainile presedintelui sunt contraproductive pentru tara noastra, releva un studiu realizat de catre Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CReDO).

Vlad Plahotniuc, candidatul Partidului Democrat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier, informeaza miercuri Radio Chisinau si Unimedia, potrivit Agerpres. Anuntul a fost.

Consultari ale presedintelui Timofti in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

ACTUALIZARE 19:14 Majoritatea parlamentara este formata, anunta liderul democrat Marian Lupu Liderul democratilor din Republica Moldova, Marian Lupu, a anuntat, astazi, dupa consultarile avute cu presedintele Nicolae Timofti, formarea unei majoritati parlamentare din care fac parte 56 de deputati din cei 101 ai legislativului de la Chisinau.

Aproape 600 de straini cer azil in Republica Moldova

Aproape 600 de straini au cerut azil si protectie Republicii Moldova, majoritatea dintre ei provenind din tari precum Siria, Ucraina, Irak, Afganistan, Armenia. Totodata, circa 40% sunt copii, femei si batrani.

Republica Moldova asteapta deznodamantul negocierilor politice

Partidele politice din Chisinau isi pastreaza pozitiile in cadrul negocierilor pentru investirea unui nou guvern si nimeni nu a anuntat o cedare semnificativa.

Criza politica in Republica Moldova. Presedintele a respins candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, candidatura ce a fost inaintata miercuri de Partidul Democrat PDM), si a.

Republica Moldova are o noua majoritate guvernamentala stransa in jurul partidului lui Vlad Plahotniuc

56 de parlamentari moldoveni din totalul de 101 au semnat si transmis presedintelui Nicolae Timofti o declaratie prin care il instiinteaza ca au creat o majoritate parlamentara, anunta Agora. md. Majoritatea sui-generis e realizata in jurul PD, partidul controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc. La cei 20 de parlamentari democrati s-au raliat Partidul Liberal Mihai Ghimpu), 15 parlamentari care au parasit Partidul Comunistilor si 8 parlamentari plecati din PLDM, partidul Lui Vlad Filat aflat in arest preventiv intr-un dosar de mega-coruptie).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )