Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vlad Plahotniuc este candidatul la functia de premier, in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Vlad Plahotniuc este candidatul la functia de premier, in Republica Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier. continuă pe România Liberă

Vlad Plahotniuc, anuntat drept candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Vladimir Plahotniuc a avut azi una din rarele sale iesiri in public si si-a anuntat candidatura pentru functia de premier al Republicii Moldova in fata unei adunari de cateva mii de oameni in centrul Chisinaului.

Vlad Plahotniuc, candidatul Partidului Democrat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier, informeaza miercuri Radio Chisinau si Unimedia, potrivit Agerpres. Anuntul a fost.

Criza politica in Republica Moldova. Presedintele a respins candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, candidatura ce a fost inaintata miercuri de Partidul Democrat PDM), si a.

Criza politica in Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a refuzat sa-l desemneze premier pe Vlad Plahotniuc pe motive de integritate / Noua majoritate parlamentara insista si il propune din nou pe Plahotniuc

Noua coalitie guvernamentala din Parlamentul Moldovei l-a propus de Vlad Plahotniuc drept premier, a anuntat astazi unul dintre liderii PD, partidul controlat de facto de oligarhul moldovean, insa presedintele Nicolae Timofti a respins candidatura lui Plahotniuc, principalul sau adversar politic, pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui. Timofti le-a cerut reprezentantilor coalitiei sa propuna un alt nume pana joi la ora 12. Timofti era obligat de o decizie a CCR sa accepte numele propus, daca propunerea vine din partea unei majoritati parlamentare - cum a fost cazul de fata. Vezi in text evenimentele unei zile decisive pentru Moldova:.

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si cere un alt nume

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui. Timofti le-a cerut reprezentantilor coalitiei sa propuna un alt nume pana joi la ora 12.

Republica Moldova are o noua majoritate guvernamentala stransa in jurul partidului lui Vlad Plahotniuc

56 de parlamentari moldoveni din totalul de 101 au semnat si transmis presedintelui Nicolae Timofti o declaratie prin care il instiinteaza ca au creat o majoritate parlamentara, anunta Agora. md. Majoritatea sui-generis e realizata in jurul PD, partidul controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc. La cei 20 de parlamentari democrati s-au raliat Partidul Liberal Mihai Ghimpu), 15 parlamentari care au parasit Partidul Comunistilor si 8 parlamentari plecati din PLDM, partidul Lui Vlad Filat aflat in arest preventiv intr-un dosar de mega-coruptie).

Democratii au creat o noua coalitie de guvernare la Chisinau.Lupu: Miercuri vom anunta candidatul la functia de premier

Parlamentul de la Chisinau ar putea sa investeasca un guvern pana pe 29 ianuarie, atunci cand expira termenul pentru acest lucru. Partidul Democrat a anuntat, luni, ca a prezentat presedintelui Nicolae Timofti documentul de constituire a noii majoritati parlamentare care a fost semnat de 56 de deputati. Marian Lupu a declarat ca acest numar poate depasi 60 de deputati.

Vlad Plahotniuc, om de afaceri, fost politician - o schita de portret realizata de Radio Europa Libera

Trena mediatica a lui Vlad Plahotniuc are un inceput aproximativ, undeva in intervalul guvernarii comuniste 2001-2009), cand era prezentat drept un apropiat al familiei Voronin, ceea ce pentru unii era un cusur, pentru altii, dimpotriva, o virtute, scrie Radio Europa Libera, care realizeaza un portret al politicianului moldovean.

Numarul pasionatilor de robotica din Republica Moldova este in crestere. Poate aici este viitorul Steve Jobs

Opt licee din Republica Moldova au primit marti, 12 decembrie, cate sapte seturi de robotica care vor fi utilizate la cursurile optionale introduse deja in programul de invatamant al institutiilor. Investitiile pentru un club de robotica din cadrul unei scoli au valoarea de 4. 000 de dolari.

Studiu: Republica Moldova trebuie sa ramana cu un sistem parlamentar

Republica Moldova trebuie sa isi mentina sistemul actual de guvernamant si nu ar trebui sa introduca un sistem bazat pe alegerea directa a presedintelui tarii de catre cetateni si sporirea puterilor sale. Formele de guvernamant care presupun concentrarea unui nivel sporit de putere in mainile presedintelui sunt contraproductive pentru tara noastra, releva un studiu realizat de catre Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CReDO).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )