Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un om de afaceri sustine ca Gigi Becali l-a tepuit: M-am saturat sa vad cum il plange lumea! E o lichea!

Adevărul Adevărul,
Un om de afaceri sustine ca Gigi Becali l-a tepuit: M-am saturat sa vad cum il plange lumea! E o lichea!

Odata cu incarceararea lui Gigi Becali, cei care au avut de-a face cu latifundiarul din Pipera au prins curaj sa vorbeasca despre tepele pe care acesta le dadea. Un barladean sustine ca a pierdut agoniseala de-o viata din cauza patronului de la Steaua. Astazi, intr-o conferinta de presa, omul a facut dezvaluiri incediare despre cum isi trata Becali partenerii de afaceri. continuă pe Adevărul

Om de afaceri, care spune ca Gigi Becali l-a tepuit: M-am saturat sa vad cum il plange lumea! E o lichea!

Odata cu incarceararea lui Gigi Becali, cei care au avut de-a face cu latifundiarul din Pipera au prins curaj sa vorbeasca despre tepele pe care acesta le dadea. Un barladean sustine ca a pierdut agoniseala de-o viata din cauza patronului de la Steaua. Astazi, intr-o conferinta de presa, omul a facut dezvaluiri incediare despre cum isi trata Becali partenerii de afaceri.

Om de afaceri tepuit de Gigi Becali: M-am saturat sa vad cum il plange lumea! Acest om e o pramatie, e o lichea!

Odata cu incarceararea lui Gigi Becali, cei care au avut de-a face cu latifundiarul din Pipera au prins curaj sa vorbeasca despre tepele pe care acesta le dadea. Un barladean sustine ca a pierdut agoniseala de-o viata din cauza patronului de la Steaua. Astazi, intr-o conferinta de presa, omul a facut dezvaluiri incediare despre cum isi trata Becali partenerii de afaceri.

DEZVALUIRI. Gigi Becali a facut afaceri CONTROVERSATE si cu Crin Antonescu.

Omul de afaceri Gigi Becali a facut afaceri si cu presedintele PNL, Crin Antonescu, potrivit B1 TV. Mai exact, schimbul de terenuri cu MApN nu este singura afacere controversata a lui Becali. In urma cu 14 ani, patronul Stelei a primit gratis stadionul Ghencea de la Crin Antonescu, care era pe atunci ministru al Tineretului si Sportului. Citeste si Presa internationala, despre condamnarea lui Becali: Romania incearca sa arate ca poate bate coruptia la nivel inalt In aceasta calitate, .

Gigi Becali a facut afaceri controversate si cu Crin Antonescu. Vezi AICI despre ce este vorba

Schimbul de terenuri cu MAPN nu este singura afacere controversata a lui Gigi Becali. in urma cu 14 ani, patronul Stelei a primit gratis stadionul Ghencea de la Crin Antonescu care era atunci ministru al tineretului.

Gigi Becali a primit un televizor si sacose cu produse la inchisoare: Omul de afaceri, vizitat de familie

Gigi Becali vrea televizor si aparate de ras in puscarie. Iar dorinta lui devine realitate si de dupa gratii. in urma cu putin timp verii sai au venit sa ii aduca mai multe sacose cu produse. Finantator.

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA. Vezi ce conditii trebuie intrunite.

Omul de afaceri Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu, transmite Realitatea TV. Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Citeste si Mihai Stoica: Becali nu a primit o judecata dreapta. Vezi ce ii cere lui Traian Basescu! Luni, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, Becali a spus ca a luat in calcul si solutia gratierii si ca ar face .

Stoichita denunta terfelirea publica a lui Gigi Becali: Sunt dezgustat de ce se ...

Fostul antrenor al Stelei Mihai Stoichita isi exprima regretul fata de arestarea lui Gigi Becali, condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare. Tehnicianul ros-albastrilor din returul sezonului trecut al Ligii 1 sustine ca este alaturi moral de patronul echipei din Ghencea si este dezgustat de linsajul mediatic la care acesta a fost supus dupa pronuntarea pedepsei penale impotriva sa. Imi pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat lui Gigi. Intr-un mod discret si civilizat sunt .

Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa ceara GRATIEREA.

Omul de afaceri Gigi Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu, transmite Realitatea TV. Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Luni, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, Becali a spus ca a luat in calcul si solutia gratierii si ca ar face orice ca sa se intoarca la familia lui.

Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova.

Dupa ce s-a predat, luni seara, la arestul politiei din Ilfov, omul de afaceri Gigi Becali a fost dus la Penitenciarul Rahova, pentru a executa pedeapsa dispusa de instanta suprema in dosarul schimbului de terenuri. Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi, luni seara, din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova, potrivit Romania TV. In inchisoare, cei trei ar urma sa stea mai intai, timp de 21 de zile, la Sectia de carantina, .

Gigi Becali, sustinut de detinutii de la Penitenciarul Rahova: Oamenii au scandat numele afaceristului dintr-o duba

Omul de afaceri Gigi Becali a castigat deja, dupa doar o noapte de arest, simpatia detinutilor de la Penitenciarul Rahova, o parte dintre acestia scadand numele patronului Stelei dintr-o duba, in timp ce erau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )