Libnet.ro
UNICEF

09:00

Agentia Nationala de Cadastru: In primele opt luni ale anului 2017 au fost inregistrate 393.294 de vanzari de imobile

Hotnews Hotnews,
 Agentia Nationala de Cadastru: In primele opt luni ale anului 2017 au fost inregistrate 393.294 de vanzari de imobile

In primele opt luni ale anului 2017 au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile. In luna august 2017, numarul imobilelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare, la nivel national, a fost de 56. 986, arata datele Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in primele opt luni ale anului 2017, in Bucuresti - 47. 764, Cluj - 26. 381 si Ilfov - 23. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Salaj - 2. 676, Gorj- 2. 961 si Caras-Severin - 2. continuă pe Hotnews

Peste 393.000 de vanzari de terenuri si imobile inregistrate in toata tara

Peste 393. 000 de vanzari de terenuri si imobile au fost inregistrate in toata tara, in primele opt luni ale acestui an, iar in luna august au fost tranzactionate, la nivel national, aproape 57. 000 de imobile, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI).

ANAF a vandut bunuri de peste 2 milioane de lei in primele 6 luni ale anului: incaltamintea si produsele alimentare, prin cele mai vanate

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a vandut, prin intermediul magazinelor proprii, bunuri de peste 2 milioane de lei in primele 6 luni ale acestui an, conform informatiilor furnizate pentru wall-street. ro.

Orasele din Romania in care s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017, au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai.

in ce orase din Romania s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017 s-a vandut un numar foarte mare de imobile, inclusiv in Bucuresti. Au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, iar o pa.

Ministerul Educatiei a lansat un compendiu pentru gimnaziu, cu lectii la materiile ale caror manuale au fost contestate

Ministerul Educatiei Nationale a lansat un compendiu introductiv pentru gimnaziu, care cuprinde curricula scolara la materiile ale caror manuale au fost contestate, precum Limba romana, Limba moderna 1 si 2, Istorie, Geografie, Educatie plastica, Muzica, Educatie tehnologica si consiliere, urmand ca acesta sa fie util in primele opt saptamani ale anului scolar.

Groupama Asigurari, avans de 5% al subscrierilor in primele sase luni, la 462 mil. lei

Valoarea primelor brute subscrise de catre Groupama Asigurari a crescut cu peste 5% in primul semestru din 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 462 milioane de lei, potrivit companiei. Pe segmentul auto, politele CASCO au inregistrat.

BNR a sanctionat doua banci in primele 8 luni: Patria Bank- cu avertisment scris si Bancpost, cu amenda

Banca Nationala a sanctionat doua banci in primele 8 luni: Patria Bank cu avertisment scris) si Bancpost cu amenda de 25. 000 de lei), dupa ce anul trecut aplicase 55 de sanctiuni iar in 2015 alte 14 sanctiuni. Patria Bank este banca rezultata in urma fuziunii fostei banci Carpatica cu Patria Bank, iar Bancpost este pe ultima suta de metri in privinta procesului de vanzare ca urmare a deciziei Eurobank - banca mama a Bancpost - de a-si restructura activitatile din afara Greciei.

Statistica a confirmat motorul cresterii economiei din primele 6 luni: consumul populatiei. Exportul net a avut o contributie negativa

Cresterea economiei s-a datorat, in principal cheltuielii pentru consumul final al gospodariilor populatiei, al carei volum s-a majorat cu 7,7% contribuind cu 5,0% la cresterea PIB, au transmis marti reprezentantii INS intr-un cmunicat de presa in care aduce clarificari cu privire la evolutia PIB pe primele 6 luni. O contributie negativa la cresterea PIB a avut-o exportul net -0,7%), consecinta a cresterii cu 8,7% a exporturilor de bunuri si servicii corelata cu o crestere mai mare a volumului importurilor de bunuri si servicii, de 10,0%, mai arata datele INS. Reamintim ca PIB-ul a crescut in primele 6 luni cu 5. 8%, dupa ce in trimestrul al doilea avansul economiei a fost de 5.

Factura consumului privat a depasit suta de miliarde de lei. Vezi cati bani au cheltuit romanii pe medicamente, combustibili si haine in primele 7 luni

Romanii au bagat in consum peste 100 de miliarde de lei in primele 7 luni, arata datele transmise de Statistica la solicitarea HotNews. ro. Pe carburanti au cheltuit in iulie peste 4 miliarde de lei, cam cat se cheltuia de regula in luna decembrie, cand alergatura dupa cadouri era turata la maxim. Drept este, la consumul de carburant a contribuit cresterea rapida a numarului de masini nou inmatriculate. Cat despre consumul privat in general, cresterea este mai degraba rezultatul cresterilor salariale de doua cifre, a dobanzilor negative pana de curand) si a dobanzilor bancare inca scazute care au facut creditele mai ieftine si nu au stimulat economisirea in mod deosebit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )