Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ajutor pentru victimele crizei umanitare din Siria

România Liberă România Liberă,
Ajutor pentru victimele crizei umanitare din Siria

Tarile donatoare, reunite in Kuwait, au promis, marti, un ajutor in valoare de 3,8 miliarde de dolari pentru victimele crizei umanitare din Siria, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Miliarde de dolari promise pentru victimele crizei umanitare din Siria

Pomisiunile de donatii s-au ridicat la 3,8 miliarde de dolari. Aceste promisiuni sunt foarte generoase, a declarat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, la finalul celei de-a treia conferinte a donatorilor pentru.

Moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1941, in Camera Deputatilor

Deputatii au tinut, miercuri, un moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1 aprilie 1941, la propunerea deputatului PMP Eugen Tomac, informeaza Mediafax.

Osman Sa287;irli, fotograful care a rupt inima internetului cu poza fetitei din Siria: Am folosit un teleobiectiv si fetita a crezut ca este o arma

Poza cu fetita din Siria, care isi ridica mainile in semn ca se preda in fata unui aparat de fotografiat, a devenit virala, saptamana trecuta, in mediul online, imediat dupa ce a fost distribuita de.

O imagine cat o mie de cuvinte: Fotografia impresionanta a unui copil din Siria care credea ca va fi impuscat de obiectivul aparatului (FOTO)

Razboiul din Siria a intrat in al 5-lea an. Peste 200. 000 de persoane au fost ucise si aproape patru milioane de oameni au fugit din tara, arata ONU. Revolta a inceput in 2011 la jumatatea lunii martie, cu o.

Lufthansa anuleaza evenimentele organizate cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de existenta, din respect pentru victimele accidentului din Alpii francezi

Compania aeriana germana Lufthansa va anula evenimentele programate pentru sarbatorirea a 60 de ani de la infiintarea sa, dupa accidentul in care a fost implicat un avion al companiei sale low cost, Germanwings,.

Nucleul crizei economice din Europa: Grecia, aruncata de UE in bratele Rusiei?

Grecia pare sa ramana fara optiuni in fata crizei datoriilor suverane din Uniunea Europeana, pe masura ce falia dintre Germania, principalul creditor al Atenei, si guvernul elen condus de Alexis Tsipras se adanceste. In acest contextul in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )