Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miliarde de dolari promise pentru victimele crizei umanitare din Siria

Antena3 Antena3,
Miliarde de dolari promise pentru victimele crizei umanitare din Siria

Pomisiunile de donatii s-au ridicat la 3,8 miliarde de dolari. Aceste promisiuni sunt foarte generoase, a declarat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, la finalul celei de-a treia conferinte a donatorilor pentru. continuă pe Antena3

Ajutor pentru victimele crizei umanitare din Siria

Tarile donatoare, reunite in Kuwait, au promis, marti, un ajutor in valoare de 3,8 miliarde de dolari pentru victimele crizei umanitare din Siria, informeaza Mediafax.

Moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1941, in Camera Deputatilor

Deputatii au tinut, miercuri, un moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1 aprilie 1941, la propunerea deputatului PMP Eugen Tomac, informeaza Mediafax.

Lufthansa anuleaza evenimentele organizate cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de existenta, din respect pentru victimele accidentului din Alpii francezi

Compania aeriana germana Lufthansa va anula evenimentele programate pentru sarbatorirea a 60 de ani de la infiintarea sa, dupa accidentul in care a fost implicat un avion al companiei sale low cost, Germanwings,.

Nucleul crizei economice din Europa: Grecia, aruncata de UE in bratele Rusiei?

Grecia pare sa ramana fara optiuni in fata crizei datoriilor suverane din Uniunea Europeana, pe masura ce falia dintre Germania, principalul creditor al Atenei, si guvernul elen condus de Alexis Tsipras se adanceste. In acest contextul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )