Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1941, in Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1941, in Camera Deputatilor

Deputatii au tinut, miercuri, un moment de reculegere pentru victimele masacrului de la Fantana Alba din 1 aprilie 1941, la propunerea deputatului PMP Eugen Tomac, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Eugen Tomac cere infiintarea Comisiei speciale pentru adevar cu privire la masacrul de la Fantana Alba din 1 aprilie 1941: Este un semn de respect pentru patriotismul celor care au murit

Deputatul Eugen Tomac a solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din Romania constituirea unei Comisii pentru adevar cu privire la masacrul de la Fantana Alba din 1 aprilie 1941.

Comisie parlamentara pentru aflarea adevarului din spatele masacrului de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor pentru infiintarea comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, potrivit Mediafax.

Eugen Tomac: Avem semnaturile pentru comisia parlamentara privind masacrul de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor in vederea infiintarii comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, anunta Mediafax.

Ajutor pentru victimele crizei umanitare din Siria

Tarile donatoare, reunite in Kuwait, au promis, marti, un ajutor in valoare de 3,8 miliarde de dolari pentru victimele crizei umanitare din Siria, informeaza Mediafax.

Se implinesc 74 de ani de la Masacrul de la Fantana Alba. Mii de romani neinarmati au fost ucisi cu sange rece in una dintre cele mai negre zile ale istoriei noastre

1 aprilie 1941, una dintre cele mai negre zile din istoria Romaniei. Peste 3000 de romani au fost atunci masacrati in Bucovina, pe teritoriul Ucrainei in timp ce incercau sa treaga granita in Romania. A ramas.

Lufthansa anuleaza evenimentele organizate cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de existenta, din respect pentru victimele accidentului din Alpii francezi

Compania aeriana germana Lufthansa va anula evenimentele programate pentru sarbatorirea a 60 de ani de la infiintarea sa, dupa accidentul in care a fost implicat un avion al companiei sale low cost, Germanwings,.

Miliarde de dolari promise pentru victimele crizei umanitare din Siria

Pomisiunile de donatii s-au ridicat la 3,8 miliarde de dolari. Aceste promisiuni sunt foarte generoase, a declarat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, la finalul celei de-a treia conferinte a donatorilor pentru.

Primele bilete pentru Jocurile Olimpice de vara din 2016 au fost puse in vanzare

Primele bilete pentru Jocurile Olimpice de vara din 2016, din Brazilia au fost puse marti in vanzare pentru solicitantii inregistrati pe site-ul oficial www. rio2016. com. Este vorba despre prima transa din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )