Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alegeri prezidentiale in SUA. Mai multi copii din Iowa s-au jucat in avionul lui Donald Trump cat timp miliardarul le-a vorbit parintilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale in SUA. Mai multi copii din Iowa s-au jucat in avionul lui Donald Trump cat timp miliardarul le-a vorbit parintilor

Aproximativ o mie de persoane au asteptat in frig pe hangarul aeroportului din Dubuque, in Iowa, aterizarea avionului excentricului miliardar american Donald Trump, favoritul taberei republicane pentru obtinerea nominalizarii la alegerile prezidentiale din noiembrie. Odata coborat din aparatul de zbor, Trump le-a propus copiilor prezenti alaturi de parintii lor sa alerge prin avionul sau cat timp va vorbi, o invitatie acceptata imediat. continuă pe Adevărul

Scandalul e-mailurilor lui Clinton, relansat chiar inaintea alegerilor primare din Iowa

Hillary Clinton se confrunta cu o relansare a dosarului mesageriei private in cel mai prost moment, cu doar doua zile inaintea alegerilor primare din Iowa, dupa ce Departamentul de Stat a anuntat ca a descoperit intre ele mesaje top secret.

Cum arata salariile pilotilor din Formula 1. Sebastian Vettel primeste cei mai multi bani

Pilotul german Sebastian Vettel incaseaza din partea Scuderiei cel mai mare salariu din Formula 1 in anul 2016.

Tot mai multi refugiati sunt dezamagiti de conditiile din Germania si aleg sa se intoarca in tara lor

Tot mai multi refugiati irakieni, nemultumiti de mancare, adaposturile precare si de ritmul lent al procesarii cererilor de azil, se intorc in tara lor, dezamagiti de viata in Germania, relateaza Euronews in pagina electronica.

Mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu in mai multe orase din tara

Mii de persoane s-au adunat, sambata, in mai multe orase din tara, pentru a participa la mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu, ai carei copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene, relateaza Agerpres.

Sotul Andeei Esca are cea mai frumoasa casa din Bucuresti

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, este proprietarul unui imobil superb, care este descris de multi drept cea mai frumoasa casa din Bucuresti. Arhitectii nu contenesc cu laudele la adresa cladirii. Iata cum arata.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

Business report: Efectul legii anti-fumat asupra localurilor. Cum s-ar putea bucura patronii de si mai multi clienti; Un roman vrea sa-si cumpere apartament prin credit ipotecar. Surpriza pe care o are; Atentatele schimba harta turismului in lume

Petrolul din Iran va fi rafinat la Ploiesti. Iranul va trimite un milion de barili de titei la rafinaria Petrotel din Romania, detinuta de Lukoil. Odata cu ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, Iranul vrea sa-si atinga tinta de majorare a productiei cu 500. 000 de barili pe zi. Banca Mondiala: Auditul bancilor moldovenesti intarzie nejustificat. Furtul ar putea fi mai mare de un miliard de dolari. Republica Moldova este deconectata de un an de la finantari externe iar auditul celor trei banci implicate in jaful secolului intarzie sa apara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )